• Schrijf je in voor Streetball Masters Amersfoort

    Crackerjacks

Schrijf je in voor Streetball Masters Amersfoort

16-04-2017, 13:50 | Lezersnieuws | Désirée de Graauw

Op zaterdag 13 mei vindt op het Eemplein de derde voorronde van Streetball Masters Tour van de Nederlandse Basketball Bond plaats. De winnaars van deze voorronde van de 3x3 basketball tour plaatsen zich voor de landelijke finale in Amsterdam op 21 en 22 juli van dit jaar, waar gestreden zal worden om de felbegeerde titel 'Nederlands Kampioen 3x3 basketball'.

Basketballvereniging Crackerjacks en Basketball Events Organisation (BEO) organiseren het event en de inschrijving is geopend.

Mannen en vrouwen, jong en oud, valide en invalide kunnen deelnemen aan Streetball Masters Amersfoort in de volgende categorieën: MIXU10 en MIXU12, U15, U18, U23, 23+ en Elite. Er kan ook worden deelgenomen aan de Dunk Contest en de Shooting Challenge. In alle categorieën wordt natuurlijk gestreden om de eer van Amersfoort en een plaats in de finale. Maar er zijn ook mooie prijzen te verdienen. Een team bestaat uit 3 of 4 spelers en de inschrijfkosten zijn € 40,- per team. Iedere deelnemer krijgt een Streetball Masters T-shirt als aandenken.

Streetball Masters Amersfoort 2017 wordt om 10.00 uur geopend door wethouder Hans Buijtelaar op het Eemplein. Naast het 3-tegen-3 toernooi en de diverse contests kunnen deelnemers en publiek ook genieten van verschillende side events. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.streetballmasters.nl.