Seats2meet en Flint hosten samen een editie van de Social Mornings

23-05-2018, 12:53 | Lezersnieuws | Ilse

Flint is als Seats2meet locatie op maandag 4 juni host voor één van de Social Mornings sessies. Hierin wordt een bijzondere flexwerker geïnterviewd en worden waardevolle ervaringen en adviezen gedeeld.

Flex@Flint

Afgelopen theaterseizoen is Flint in samenwerking met Seats2meet gestart met een nieuw concept ‘Flex@Flint’. Hierbij is Flint letterlijk open voor mensen om te ontmoeten, te netwerken en om direct een vleugje cultuur te kunnen opsnuiven. Flint wil met haar activiteiten méér mensen bereiken, in dit geval door het gebouw ook doordeweeks open te stellen. Zo kunnen bijvoorbeeld flexwerkers en zzp’ers overdag terecht in Flint om te werken of te vergaderen.

Seats2meet

Seats2meet is een bedrijf dat ontmoetingsplekken faciliteert voor freelancers en ondernemers over de hele wereld, zodat ze op verschillende locaties kunnen flexwerken. Flint is nu één van deze locaties en daarmee de vierde in Amersfoort, samen met onder andere Amersfoort CS. Flex@Flint is meerdere dagen per week open en flexwerkers kunnen op de aangewezen dagen terecht in TREK theaterkeuken & café.

Social Morning in Flint- 4 juni

In de Social Mornings serie interviewt gastpreker Elise de Bres zzp’ers of flexwerkers over zowel de voorbereiding als de uitvoering van projecten. Daarnaast komen er onderwerpen voorbij als productiviteitstips, favoriete boeken, balans zoeken en vinden enzovoorts. Na afloop krijgen de bezoekers de kans om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen. Tijdens deze editie in Flint wordt Flint-medewerker Joram Albus (Manager Marketing & Sales) geïnterviewd.

Het gehele interview wordt opgenomen en is terug te luisteren via: https://www.spreaker.com/show/social-mornings

 Interesse

Iedereen is welkom om bij deze social morning sessie aan te sluiten. De inloop is vanaf 9.00 uur en aanmelden kan via: www.seats2meet.com