• Ska en Sportivate tekenen voor samenwerking

    Ska Kinderopvang

Ska Kinderopvang en Sportivate tekenen voor samenwerking

15-04-2018, 20:03 | Lezersnieuws | feikje

Ska Kinderopvang en Sportivate gaan intensief samenwerken. Ska gaat namelijk medewerkers van Sportivate inzetten als begeleiders op de bso’s. Structurele aandacht voor bewegen is daarmee gegarandeerd. Deze week beklonken Jelte Bakker (oprichter van Sportivate) en Louise Joosten (directeur Ska Kinderopvang) de samenwerking officieel door het tekenen van de contracten.

Jelte Bakker: “Wat is dit gaaf! In onze missie om bewegen het juiste podium te bieden in ons mooie landje is dit een grote stap. Naast het vergroten van de dynamiek in het onderwijs met onze Sport- en BeweegPauze en het inzetten van gymdocenten vanuit Sportivate, gaan we nu ook gericht aan de slag na schooltijd op de bso.

Ook hier kunnen we het beweegklimaat een flinke boost geven en met onze sportpedagogische visie aansluiting vinden bij de ontwikkeling van het kind; iets wat wij te allen tijde centraal zetten. Ik ben ontzettend blij met deze mooie samenwerking met een partij die bewegen dus ook het podium geeft dat het verdient. Ik dank Ska Kinderopvang voor het vertrouwen.”

Ook Louise Joosten is enorm enthousiast: “Gezonde leefstijl is één van de belangrijkste speerpunten van Ska Kinderopvang. Uit wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat kinderen gezonder kunnen eten en ook meer zouden moeten bewegen. Met de samenwerking met Sportivate dragen we daaraan positief bij. Bovendien willen we onze bso-kinderen na schooltijd en in de vakanties de tijd van hun leven geven, en het is natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk om binnen en buiten lekker actief te zijn!”