• Aanzicht vanaf terrein

    Eigen foto
  • De ramen van de McDrive

    Eigen foto

Spiksplinternieuwe McDonald's bijna open!

10-07-2019, 15:47 | Lezersnieuws | Hans

Aan de Wiekenweg, vlak bij de afslag van de A28, opent volgende week dinsdag 16 juli een geheel nieuw McDonald’s restaurant haar deuren. De volledige naam van het restaurant luid McDonald’s Amersfoort De Wieken en ligt, samen met enkele andere restaurants, op het foodcourt wat komt op het bedrijventerrein “De Wieken Vinkenhoef”.

 

Het wordt een ruim opgezet restaurant bestaande uit 2 verdiepingen en er is tevens een terras aanwezig. Voor de kinderen zijn er zowel binnen als buiten diverse manieren om zichzelf te vermaken door de aanwezigheid van speeltoestellen. Het restaurant is verder van alle gemakken en services voorzien, zo kan er na het plaatsen van de bestelling in het restaurant worden plaatsgenomen en wordt de bestelling aan tafel bezorgd. Door een ingenieus systeem weten de medewerkers de gasten exact te vinden. Het restaurant is tevens voorzien van een McCafé alwaar diverse koffievariaties en lekkernijen kunnen worden besteld. Uiteraard is er ook een McDrive aanwezig alwaar met de auto een bestelling kan worden opgehaald. Het restaurant is rolstoelvriendelijk en er is een invalidentoilet aanwezig.

 

Het restaurant gaat komende dinsdag voor het eerst om 7:00 open, om dit vervolgens elke dag om dit tijdstip te doen. Sluiten doen ze elke dag om 2:00, op vrijdag en zaterdag zelfs om 3:00.