• Mascotte Toet van Cliniclowns

    Kok Wooncenter

Sponsors Halve van Hoogland steunen Cliniclowns

31-08-2016, 17:31 | Lezersnieuws | kok wooncenter

Ook dit jaar steunen de sponsors van de Halve van Hoogland de CliniClowns. Hoofdsponsor Kok Wooncenter zal samen met Altis en Runnersworld in aanloop naar de run zich volop inzetten voor deze stichting. Met dit bericht willen we de aankomende deelnemers alvast enthousiast maken voor hét sportieve spektakel van Hoogland en omstreken.

'CliniClowns laten zieke kinderen weer lachen. We zetten ons graag in voor dit goede doel dat toevallig ook nog is gevestigd in onze regio. Om de feestvreugde te verhogen zal knuffelmuis Toet, de mascotte van de CliniClowns, de start van de Kidsrun begeleiden', vertelt Pauline Meijer namens hoofdsponsor Kok Wooncenter.

In de woonwinkel zijn evenals voorgaande jaren weer de sportieve armbandjes verkrijgbaar met de tekst I love Running. De opbrengst (1,50 euro per stuk) komt geheel ten goede aan de CliniClowns. Bovendien steunt Daily Design de CliniClowns door de verkoop van de Dopper waterflessen, dit doen we vanaf medio augustus, want dan is onze speciale I love Running-versie verkrijgbaar.

Op zaterdag 17 september bruist het van de activiteiten bij hoofdsponsor Kok Wooncenter. 'Mede door de positieve reacties van vorig jaar organiseren we weer een Sportief Event tijdens het afhalen van de startnummers in onze woonwinkel'. Zo is Runnersworld met een selectie uit zijn assortiment bij ons in de winkel aanwezig en komt Lemonpit Yoga speciaal voor de sporters om al hun vragen over coaching en het verbeteren van de sportprestaties te beantwoorden. Deze ochtend bieden ze een gratis korte test aan om je mobiliteit, lichaamsbewustzijn en focus te checken. Ook staan de professionals van Kok Wooncenter klaar voor het geven van deskundig advies over gezond slapen en ergonomisch zitten. Kinderen kunnen met knuffelmuis Toet op de foto tijdens het ophalen van hun startnummer. Natuurlijk zal ons eigen Kok Wooncenter Runningteam ook weer van de partij zijn tijdens de Halve van Hoogland.'

De 38e Kok Wooncenter Halve van Hoogland is op zondag 18 september. Aanmelden voor de 5, 10 of 21 kilometer kan tot en met 14 september. Kijk op www.halvevanhoogland.nl Het is mogelijk om naast het reguliere inschrijvingsgeld een vrijwillige donatie van €2,50 te doen aan de CliniClowns.