Sportgala dit jaar met verrassend programma

24-10-2016, 12:31 | Lezersnieuws | Sportgala Amersfoort

Op 25 november wordt het 7e Amersfoortse Sportgala georganiseerd. Het programma is ook dit jaar weer gevuld met veel sportieve hoogtepunten.

Vanaf 16.30 uur start de Huldiging van de Jeugdkampioenen. Bijna 100 Jeugdkampioenen van het afgelopen sportjaar worden gehuldigd door wethouder Buijtelaar. Ook de winnaars van de Schoolsportkampioenschappen worden in het zonnetje gezet in de Rabobank Theaterzaal van Flint.

Om 18.00 uur kunnen sportbesturen aanschuiven bij een netwerkdiner, met als thema: Sport en Zaken. Ook een aantal Amersfoortse bedrijven is hierbij aanwezig.

Het avondprogramma van het Sportgala start om 20.00 uur. Naast de Huldiging van de kampioenen bij de senioren en de uitreikingen van de prijzen voor Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg, SportSpecial en Sportvereniging van het jaar wordt dit jaar voor het eerst ook de Sportfoto van het Jaar gekozen. Verder is er aandacht voor de verschillende sportevenementen die afgelopen jaar in Amersfoort zijn georganiseerd. Dit alles wordt afgewisseld met muziek en enkele spectaculaire acts. Het Sportgala wordt weer gepresenteerd door Studio Sport presentator Jeroen Stomphorst .

Het 7e Sportgala wordt georganiseerd door de gemeente Amersfoort, de Amersfoortse Sportfederatie en SRO.

Kaarten kosten €5,- en zijn vanaf 1 november te koop via www.amersfoortsportgala.nl . Op deze website kan ook worden gestemd op de genomineerden en is verdere informatie te vinden.