• Stella E-bike Testcenter

    Jaap Timmer / Stella Fietsen

Stella opent E-bike Testcenter aan de Leusderweg in Amersfoort

22-02-2018, 14:50 | Lezersnieuws | Redactie

E-bikespecialist Stella opent per 22 februari een nieuw E-bike Testcenter, dit keer in Amersfoort. Het Nunspeetste fietsenmerk opent aan de Leusderweg 248, aan het begin van het bekende winkelgebied De Leusderweg. ''Doordat de Leusderweg zich kenmerkt door het toegankelijke karakter, gratis parkeergelegenheid en de centrale ligging, past deze locatie perfect bij Stella'', aldus Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Officiële feestelijke opening

Het nieuwe E-bike Testcenter gaat op 22 februari open, maar wordt op 24 februari officieel geopend. Stella pakt uit, want op 24 februari wordt er een gratis e-bike weggegeven en van 22 t/m 24 februari ontvangt iedere bezoeker een goodiebag en appeltaart. Klanten maken kans op de gratis e-bike door een coupon in te vullen en voor zaterdag 24 februari 14.00 uur in te leveren in de vestiging in Amersfoort. Na 14.00 uur is er een live loting en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Landelijk 14 extra E-bike Testcenters

Stella blijft maar groeien en het E-bike Testcenter in Amersfoort is niet de enige uitbreiding. Het e-bikemerk opent per 22 februari in totaal 14 extra E-bike Testcenters. Met dit aantal nieuwe vestigingen komt Stella in totaal op 31 E-bike Testcenters in Nederland en 3 in Duitsland. Met een landelijke dekking aan vestigingen zit de Nunspeetse fietsenfabrikant altijd in de buurt van de klant. ''Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit of service. Dat is ook het unieke concept waar Stella bekend om staat. Maar in combinatie met onze fysieke E-bike Testcenters kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen'', aldus Makaske.

In het nieuwe E-bike Testcenter in Amersfoort kunnen klanten terecht voor het maken van een proefrit en e-bike service. Ook zijn er gratis parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.