• Ontvangst cheque Lions Vathorst

    Lions Vathorst

Stichting Wings for Animals ontvangt gift van The Lions Vathorst

15-03-2017, 15:31 | Lezersnieuws | Zsazsa Sjouwerman

Amersfoort; 15 maart 2017

Stichting Wings for Animals heeft door een gulle gift van The Lions uit Vathorst weer een mooie stap kunnen zetten voor het welzijn van de dieren: zowel een hondenopvang in Roemenië als een dierenkliniek op Zanzibar hebben wij kunnen helpen met geld, voer en medicijnen. Elk jaar houdt de Lions Vathorst een wijnactie waarvoor de opbrengst naar een goed doel gaat.

Afgelopen jaar werden twee stichtingen geselecteerd. Stichting Wings for Animals, www.wingsforanimals.nl, opgericht door een aantal stewardessen, was daar één van.

Tegelijkertijd werd er door de Lions net voor de kerstdagen een wensboom van de winterfair-aktie opgezet in het winkelcentrum van Vathorst, Amersfoort. Van de vele wensen die daaruit voortkwamen was er ook een vraag om voer voor een hondenopvang in Roemenië. Stichting Wings for Animals werd daarop gevraagd of zij konden helpen bij het invullen van die wens.

Op de uitreiking op 9 maart jl. van de zeer genereuze cheque aan het bestuur van Wings for Animals konden wij als stichting ook wat terug doen voor de Lions door aan Eef Ham uit Hooglanderveen van het project "Geef om Zwerfdieren" 50 kilo hondenvoer, handdoeken en een doos vol medicijnen te overhandigen.

Het geldbedrag van de Lions aan onze stichting is in zijn geheel overgemaakt aan Zanzibar Animals Affection Society (Zaaso) in Tanzania, waar vele zwerfdieren (honden en katten) en afgedankte werkdieren (ezels, paarden en koeien) liefdevol worden opgevangen.

Het bestuur van Stichting Wings for Animals dankt Lions Vathorst voor deze prachtige gift. Wings for Animals is inmiddels alweer aan het werk met een project op Aruba.