• nieuwe salon

    Studio Joy
  • nieuwe salon

    Studio Joy
  • nieuwe salon

    Studio Joy

Studio Joy: nieuwe salon nu open op De Bik 1

09-05-2019, 15:24 | Lezersnieuws | Theo

Op 6 mei jl. opende Studio Joy haar nieuwe salon op De Bik 1 in Hoogland. De beautysalon van eigenaresse Britt Polman was voorheen bijna 5 jaar lang gevestigd in Actioncenter Hoogland. Met de opening komt een langgekoesterde wens van Britt uit: meer ruimte om meer klanten, nog beter van dienst te zijn! De salon is met een oppervlakte van ruim 100m2, zeker vijf keer groter dan die op de vorige locatie.


Er zijn drie aparte behandelruimtes, er is een grote ruimte waar gel-lakbehandelingen worden gegeven en is er een mooie wacht- en ontvangstruimte. Niet veranderd zijn de kwaliteit en gezelligheid waardoor de salon bekend is geworden. Er wordt nog steeds gewerkt met de biologische producten van Dr. Spiller Biocosmetics, er worden IPL-behandelingen gegeven (definitieve ontharing d.m.v. intensief licht, géén laser) en klanten kunnen er ook terecht voor o.a. massages, make-up en kinderfeestjes.


Britt Polman, eigenaresse: “Ik ben heel blij met de nieuwe salon; op de vorige locatie heb ik het altijd erg naar mijn zin gehad, maar de ruimte was gewoon te beperkt. Nu heb ik volop ruimte om te groeien. En het mooie van de nieuwe locatie is dat het slechts 50 meter verderop gelegen is. Voor mijn klanten verandert er qua locatie dus eigenlijk niets, maar qua ruimte en mogelijkheden verandert er juist van alles!”.

De opening van de nieuwe locatie wordt in de maand mei gevierd met diverse feestelijke aanbiedingen. Zo is er 10% korting op producten en op een basis gezichtsmassage; de eerste IPL-behandeling is zelfs geheel gratis. Loop gewoon even binnen om de nieuwe locatie te bewonderen of bel voor een afspraak met Britt op: 06-525 400 72.