• Coverontwerp Miran #I

    Pixabay

Succesvolle Amersfoortse fantasy auteur start co-auteurschap met Vlaamse collega

24-06-2019, 18:57 | Lezersnieuws | Owan

In 2017 verscheen zijn eerste boek De Val van Hymír en deze werd overdonderd door goede kritieken! Twee jaar later heeft deze Amersfoortse fantasy auteur al heel wat boeken op zijn naam staan, waaronder nu ook een co-write project met een Vlaamse auteur, genaamd Martine Pauwels ... We hebben het over de mysterieuze fantasyschrijver Owan Drake, wie zijn echte naam niet prijs wil geven. Meerdere van zijn boeken vielen in de prijzen, zo won hij met zijn eerste boek de Gouden lettervreter en werd het boek uitgeroepen tot beste Fantasy boek van 2017. 

Het co-auteurschap is weer eens iets heel anders dan zijn reguliere serie, en het valt onder het genre sciencefiction.

Flaptekst:

Terwijl Hertog Groan von Doggyztyle langzaam de controle verliest over het volk van Miran, vechten de Draken en Kraaien in de Lage landen een oude vete uit. Legerhospik David en zijn verloofde Lilian, alsook zijn vriend Neal Kleinn lijken een belangrijkere rol in dit alles te spelen dan men op het eerste zicht zou denken. Weten zij het hertogdom te redden of zakken ze af naar de Lage landen en komen ze regelrecht in een kruisvuur terecht?

Ook zijn collega heeft een pseudoniem aangenomen, namelijk M.G Crow. Zowel Owans eerste boek als die van haar kun je gratis downloaden bij onderstaande links: (Ook beschikbaar bij KOBO plus) 

De Val van Hymír van Owan Drake: https://www.smashwords.com/books/view/925456

De Wolvin van Germania van M.G Crow: https://www.smashwords.com/books/view/925461

Het nieuwe boek van dit auteursduo doet het wederom heel goed! Het is te koop bij bol.com en andere (online) boekhandels. De titel is Miran #I - De Val van Miran. Nu enkel nog verkrijgbaar als ebook, maar op temijn ook als paperback.