• Switch Hooglanderveen

    Switch Hooglanderveen

Switch heren 1 verwelkomt vijf nieuwe spelers

12-09-2017, 22:21 | Lezersnieuws | Switch Hooglanderveen

Switch Heren 1 is gereed voor het nieuwe seizoen 2017-2018. Het team heeft vijf nieuwe spelers aangetrokken. Van de bestaande groep zijn ook vijf spelers vertrokken.

Het is een lange tijd stil gebleven rondom Switch Heren 1. Er werd afscheid genomen van een aantal spelers en men ging in de regio op zoek naar talent dat op promotieklasse niveau kon spelen. Er staat nu echter weer een team dat mee kan strijden in de top 5.

De teambegeleiding van Heren 1 -Frits Muller en Herman van Rooyen, ondersteund door TC-lid Bernd Beekman- vonden al snel de volgende spelers als aanvulling voor het team:

- Derek de Vrede komt over van AGAVS en is een oude bekende van de trainers. Derek zal als libero de organisatie van de verdediging voor zijn rekening nemen.

- Gerrit van Huffelen komt van Surf. Hij heeft zijn sporen verdiend bij NVC Nieuwegein waar hij B-Leaque speelde. We hebben in hem een geroutineerde jonge passer-loper als aanwinst

- Friso van de Heuvel komt als setter over van Dosco Stolwijk. Friso is in Leusden komen wonen en zocht een gezellige vereniging met ook nog ambitie: Switch dus.

- Jeffrey The komt na een sabbatical van een jaar Heren 1 versterken als spelverdeler. Na vele jaren bij AGAVS, Keistad en Surf te hebben gespeeld wil hij nu toch weer fanatiek volleyballen.

- Joep Kuiphuis komt van SSS 2 waar hij een waardevolle diagonaal speler was. Dat hij dat voor Switch ook gaat zijn heeft hij op de trainingen al laten zien.

Gebleven zijn de passer/lopers Yannick Haacke en Bernd Beekman, middenaanvallers Emiel van Vulpen, Arno van Eekelen en Ad van de Berg en diagonaalspeler Youri Schuur. De samenwerking met de technische staf wordt tevens voortgezet. Frits Muller gaat zijn vierde seizoen in, Herman van Rooijen alweer zijn derde.

Switch sluit een goede voorbereiding af met veel trainingsuren en oefenwedstrijden. De laatste weken is het besef gegroeid dat we aan de slag zijn met een mooie ploeg met veel potentie. Daar doen we het voor. We kijken alweer uit naar het seizoen 2017-2018!