• Tobias Jansen staat sinds januari als kok in de keuken van Het Lokaal

    Het Lokaal

Tobias zet dineren in Het Lokaal op de kaart

12-01-2018, 10:50 | Lezersnieuws | Het Lokaal

Streeksupermarkt en -restaurant Het Lokaal is sinds het begin van 2018 langer open. Met de komst van Tobias Jansen als kok in het Proeflokaal staan er op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond heerlijke streekgerechten op het menu. Na drie testavonden heeft Tobias bewezen een succesvolle aanvulling te zijn voor Het Lokaal.

Veel mensen kennen Tobias als bakker van Corazon Bakery. Na vijf jaar Corazon koos Tobias toch weer voor de keuken, het diner en smaakvolle avonden. Vol trots presenteerde hij begin januari - als kok van Het Lokaal - zijn menu aan de gasten en medewerkers. De eerste reacties zijn positief: "Lekker eten, lekkere drankjes, ongedwongen sfeer en een prima prijs!"

Voor iedereen iets lekkers

Naast Paolo's Pizza op vrijdag, is de menukaart uitgebreid met diverse voor-, hoofd en nagerechten. Deze gerechten staan ook op de kaart op donderdag-

en zaterdagavond, waarmee Het Lokaal twee extra avonden de deuren opent. Allemaal in het thema 'streek'. Zo serveert Tobias het 'Plankje om te delen'. Een samenstelling van kleine hapjes, waarmee hij het aanbod Het Lokaal optimaal introduceert. De langzaam gegaarde sukade van Hoeve Ravenstein is één van de absolute smaakmakers als hoofdgerecht.

Tobias maakte een vliegende start in Het Lokaal. Zijn kookstijl en smaak sluit naadloos aan bij de insteek van de lokale foodhal: puur, lekker en vers. "Ik blijf leren, maar tegelijk voelt het al heel vertrouwd," zegt Tobias, waarmee hij zijn enthousiasme nog eens benadrukt. "De kaart is klein, maar biedt gegarandeerd voor iedereen iets lekkers." Het menu staat op de website van Het Lokaal.