Totaal in de ban van Sinterklaas

25-06-2017, 23:10 | Lezersnieuws | Muziektheater Totaal

Over de Grens, dat is de titel van de nieuwe kleine musicalproductie van de Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal. Het gloednieuwe stuk is een eigen creatie van de artistiek leider van Totaal, Reinier Bavink. Bavinck: "Het is een musical vol volwassenthema's, verpakt in een originele familievoorstelling in Sinterklaassferen." De première van Over de Grens is pas eind november 2017, als de Sint weer in het land is. Maar op 2 juli kan het publiek ook al even in Sinterklaassferen komen tijdens een kort voorproefje door Totaal tijdens Struinen in de Tuinen. Totaal speelt om 14:30, 16:00 en 17:30 in de tuin van Het Ulebord 6.

Voor Totaal is het een primeur om een musical op te voeren die gericht is op kinderen. Speciaal voor deze voorstelling zijn ook vier talentvolle kinderen gezocht en gevonden om mee te doen. Rinze, Gaia, Rosa en Tijs schitteren te midden van de cast van Totaal. De kinderen vinden het wel wat apart om in de lente al bezig te zijn met een Sinterklaasvoorstelling. Rosa: "Het is wel een beetje raar, want je zit nog niet helemaal in de sfeer, maar het is op zich wel leuk, want Sinterklaas is heel leuk en nu kan je het hele jaar er een beetje mee bezig zijn!" Voor Gaia is het extra speciaal om mee te mogen doen, omdat ze straks samen met haar vader, Totaler Boudewijn, op het podium staat!

Tegelijk met deze kleine productie is Totaal ook alvast begonnen met de voorbereidingen van een nieuwe avondvullende musicalproductie, die eind 2018 in première gaat. Voor deze, opnieuw bijzondere en unieke, voorstelling kan de groep nog wat versterking gebruiken. Meer weten over Over de Grens of over de nieuwe avondvullende productie van Totaal? Kijk dan op muziektheater-totaal.nl.