• Traditionele High Tea

    Sieta Koet-Minis

Traditionele bridgedrive in de Koperhorst brengt € 2100,- op voor Musicians without Borders.

14-02-2018, 11:50 | Lezersnieuws | Sieta Koet-Minis

Het is al weer de 15e keer dat de Soroptimist Club Amersfoort een bridgedrive organiseert in de Koperhorst, met aansluitend een high tea, verzorgd door de Sorrores.

Winnaars Tilly Brinkhuis & Aly van Haarlem speelden samen met 35 andere paren voor het goede doel. De opbrengst is dit keer bestemd voor Musicians without Borders, een organisatie die projecten ontwikkelt en organiseert voor verzoening en traumaverwerking door muziek. De drijvende kracht achter deze bridgedrive, Anne-Marie van Slooten, blikt tevreden terug. 'Ik ben er trots op dat wij nu het derde lustrum 'vieren' hier in de Koperhorst.'

Soroptimist International is een wereldwijde beweging van vakvrouwen die zich vrijwillig inzetten om de positie van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren. 'Deze fantastische middag is een opmaat naar ons 70-jarig bestaan op 14 april a.s. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseren wij de benefietavond Muziek in de Fabriek waarvan de opbrengst eveneens bestemd is voor Musicians without Borders. Naast vele muzikale optredens, is de vertelvoorstelling van Alexander de Bruijn over het epos Ilias een must,' aldus de presidente van Club Amersfoort.

Meer informatie? Die geven wij graag.

amersfoort@soroptimist.nl

muziekindefabriek33@gmail.com