• Ida van den Bedem ontvangt uit handen van Kim Kötter de felbegeerde award

    Valkengoed Wedding Fashion

Valkengoed Wedding Fashion trotse winnaar van een Love Award

02-02-2018, 14:50 | Lezersnieuws | Valkengoed Wedding Fashion

Uitgeroepen tot de beste in de regio Utrecht in de categorie trouwmode

Amersfoort, 2 februari 2018- Donderdagavond heeft Valkengoed Wedding Fashion uit handen van voormalig Miss Universe Kim Kötter de felbegeerde Love Award Publieksprijs ontvangen. "Een prijs krijgen voor wat wij het liefste doen, namelijk bruidsparen helpen bij het vinden van hun droomjurk en/of -kostuum maakt ons extra trots. Voor één keer zijn wij het stralende middelpunt. Vanaf morgen zijn onze aanstaande bruidsparen dat weer. Daar staan wij voor, nu al meer dan 34 jaar," aldus eigenaresse Ida van den Bedem.

Love Awards Publieksprijs

In heel Nederland kon worden gestemd op de beste leveranciers uit de huwelijksbranche en de leukste bruidsparen in verschillende categorieën en zij maken daarmee kans op een felbegeerde Love Award. Deze worden uitgereikt aan de winnaars per provincie.

Valkengoed Wedding Fashion

Al ruim dertig jaar zorgt Valkengoed Wedding Fashion Amersfoort ervoor dat bruidsparen perfect gekleed gaan op hun grote dag. Het doel van Valkengoed Wedding Fashion is om iedere bruid en bruidegom een perfecte paservaring te geven. Want voor trouwkleding geldt er maar één ding, het moet perfect bij JOU passen!