• De Kleine Zeemeermin 6+

    Boy Hazes

Wereldberoemde sprookje ‘De Kleine Zeemeermin (6+)’ komt in het paasweekend naar Flint!

22-03-2018, 16:42 | Lezersnieuws | Flint

Theater Terra komt met het wereldberoemde sprookje ‘De Kleine Zeemeermin (6+)’ tijdens het paasweekend naar Flint. De familievoorstelling naar het bekende verhaal van Hans Christian Andersen, komt tot leven op het toneel. De voorstelling is zaterdag 31 maart te zien in Flint.

Tijdens het paasweekend is het wereldberoemde sprookje ‘De Kleine Zeemeermin (6+)’ te zien op het toneel in Flint. Dit is een familievoorstelling van Theater Terra naar het verhaal van Hans Christian Andersen. De voorstelling speelt zich af in de betoverende onderwaterwereld, waar een zeemeermin woont met een schitterende stem. Ze droomt vaak over de wereld boven de zeespiegel. Wanneer ze daar dan eindelijk eens mag kijken, redt ze meteen een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig zoekt ze de hulp van een gemene zeeheks. Die stemt in om haar benen te geven, maar alleen in ruil voor haar mooie stem.

Voor de voorstelling kunnen kinderen met Oppas op Maat een zeemeerminnenstaart kleuren en versieren in de foyer. Ook kunnen kinderen meedoen aan de kleurplaatwedstrijd waarmee ze kans maken op een echte zeemeermin zwemles van R&A Sports.

Kaarten voor de voorstelling kunnen besteld worden op www.flint.nl.