• Woeste Willem

    Aangeleverd

Woeste Willem naar Openluchttheater033

27-06-2019, 10:38 | Lezersnieuws | Floor

Zondag 7 juli komt Woeste Willem naar het Openluchttheater033. Woeste Willem is een vertelvoorstelling voor iedereen van 4 jaar en ouder over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen. De voorstelling is een bewerking van het boek Woeste Willem van Dieter en Ingrid Schubert. De voorstelling van 10:30 uur is uitverkocht, maar voor de extra voorstelling om 13:30 uur zijn nog kaarten beschikbaar.

Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden!

Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar en daarnaast, indien beschikbaar, op de dag zelf bij het theater. De entree is € 7,50 in de voorverkoop en € 9,00 op de dag zelf. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Met het kaartje kan dit seizoen ook een keer gratis gezwommen worden in het Bosbad.

Voor meer informatie: www.openluchttheateramersfoort.nl

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort