• Kleuren bij de kringloop

    Henry Krul

ZomerPretPas kleurmiddagen bij Kringloop Amersfoort

11-07-2018, 12:55 | Lezersnieuws | Lidy

Kringloop Amersfoort doet ook dit jaar weer mee aan de activiteiten die worden georganiseerd door 'ZomerPretPas'. Kinderen van 4 t/m 12 jaar met een ZomerPretPas zijn van harte zijn om een mooie tekening te komen inkleuren bij de kringloop in Amersfoort!  

De kleurmiddagen zijn op vijf woensdagmiddagen in juli en augustus: 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus en 15 augustus van 14.00- 15.30 uur.

Bij alle activiteiten van de ZomerPretPas krijgen deelnemers een stempel of een sticker. Dus ook kinderen die bij de kringloop een tekening gaan inkleuren.  Die stempels en stickers zijn belangrijk omdat kinderen ermee kunnen doorreizen naar 'Prijzeneiland' van de Zomerpretpas.

 

Expositie van de kleurplaten

En dat is nog niet alles! De kringloop organiseert een expositie van alle ingekleurde kunstwerken. Die komen twee maanden in het Minimuseum van het Kringloopcentrum te hangen. Op woensdagmiddag 22 augustus om 14.00 uur wordt de expositie van al die kleurplaten geopend.  En de jury maakt dan ook bekend wie per leeftijdscategorie zijn/haar kleurplaat het mooiste heeft ingekleurd. In de jury zitten in ieder geval de tekenaars van de kleurplaten Debbie de Raad en Jippiet. De winnaars krijgen een leuke prijs van het Kringloopcentrum.

 

Opening expositie  kleurplaten ZomerPretPas

Alle deelnemers, met vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes,  zijn welkom op woensdag 22 augustus om 14.00 uur bij de opening van de expositie en de prijsuitreiking. Het kringloopcentrum zorgt voor een drankje met wat lekkers. Tot dan!

 

Alle  kleurmiddagen zijn gratis toegankelijk

Deelname op vertoon van de Zomerpretpas

Locatie: Kringloopcentrum Amersfoort, Zwaaikom 21, 3812 PS Amersfoort

 

Voor meer info: zie de website www.kringloopamersfoortleusden.nl