• Freelancer of the year finaliste Sylvia de Boer

    Ricky Tai
  • Sylvia tijdens een fotoshoot

    Ricky Tai
  • Freelancer of the year finaliste Sylvia de Boer

    Rezon Pattipeiluhu

Zzp'er uit Amersfoort in finale Freelancer of the Year Awards

19-03-2016, 18:01 | Lezersnieuws | Sylvia de Boer

Burgemeester Van der Laan reikt zzp-prijs uit tijdens Dag van de ZZP'er

Amersfoort - Sylvia de Boer uit Amersfoort is doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op zaterdag 2 april door burgemeester van Amsterdam, Eberhart van der Laan, worden uitgereikt op de Dag van de ZZP'er in de Kromhouthal in Amsterdam. De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp'er van Nederland. Uit meer dan 10.000 deelnemers zijn honderd deelnemers geselecteerd voor de finale. "We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de honderd finalisten," aldus René Frijters, juryvoorzitter bij de FOTY Awards en oprichter van zzp-bank Knab.

Sylvia de Boer werkt onder haar bedrijfsnaam 'Nova Visuals' als all-round grafisch vormgever, fotograaf en video editor. Een echte creatieveling met passie voor haar vak. Met haar intuïtie en ervaring brengt zij de visie van de klant in foto en video tot uiting. Sylvia is een creatieve, positieve en ambitieus persoon. Wil je meer weten over Sylvia en haar onderneming? Kijk dan op http://www.nova-visuals.com/

Pitchronde

In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben genomineerde zzp'ers en freelancers beoordelingen verzameld bij onder meer (oud-)opdrachtgevers. Op basis van de gemiddelde cijfers uit de eerste ronde heeft de jury een Top-10 zzp'ers en freelancers per categorie samengesteld.

Publieksprijs

Vanaf dinsdag 8 maart zijn de stemmen geopend voor de publieksprijs: hierin is het zaak dat de finalisten zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes via Facebook en YouTube genereren met hun pitchvideo. Op 31 maart wordt een top-4 geselecteerd, waarop tijdens de Dag van de ZZP'er door het publiek gestemd kan worden.

Vakjury

In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP'er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2015 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn het persoonlijk verhaal, focus/specialisme, businesscase, groeipotentie en slim ondernemen. René Frijters, oprichter van Knab, is voorzitter van de vakjury met onder meer Christiaan Dols (MINI), Joris Aperghis (WE Fashion), Marcel Molenaar (LinkedIn), Eduard Schaepman (Tribes), Henk Wesselo (FNVZZP), Gijs Aanen (PostNL), Natalie Bommeljé (Evita Zorg) en Lars van Beek (Mekano Industrial). Ook de winnaar van afgelopen jaar - blogger Carlijn Bröring van Foodless.nl - is jurylid. Juryvoorzitter Frijters zal tijdens het evenement het juryoordeel toelichten.