• De entree

    Emil Pinard

"Maatschappelijk centrum nieuwe stijl" Projecthuis Madiba opende 2 november stilletjes haar deuren.Het centrum staat voor ondernemers

21-11-2019, 20:07 | Lezersnieuws | Jana

De tijd van wereldwijde interesse en individualisme is omgeslagen in een verlangen om de omgeving waar je woont en werkt de prioriteit te geven. Een kleinere bubbel waar je mensen begroet, kent en waar je je veilig voelt; ook wel een community. Bij Madiba zorgen ze er voor dat je onderdeel bent van onze veilige community. Een kleine lokale gemeenschap. Liendert een fantastische wijk, rijk aan diversiteit onder de inwoners.

Het projecthuis zet zich in voor vier pijlers: Madiba Food, Madiba Care, Madiba Education en Madiba Sport&Entertainment.

De keuken van Madiba is volledig biologisch en ingrediënten worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht. Er wordt niet alleen verrassend eten voor zeer goede prijzen geserveerd; ze willen ook vooral aan iedereen in de omgeving laten zien wat echt gezond is en waarom. Zorg bieden ze aan iedereen die binnen komt, van jong tot oud, van begeleid wonen tot re-integratie van mensen die komen werken in de bediening of in de keuken en van een aanbod voor dagbesteding tot tegen gaan van vereenzaming.
Ook met educatie willen ze inspelen op behoefte uit de omgeving. Denk aan natuureducatie, taalles, huiswerkbegeleiding en een samenwerking met een nieuwe stijl Business School Waveriders New Business Education.
Sport & Entertainment is gezond en brengt mensen samen. De coaches zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en kunnen indien nodig de sporters doorverwijzen naar andere projecten. Ze streven er naar om naast Annour Madiba, hun eigen zaalvoetbalvereniging en Kickboksen voor vrouwen meer soorten sport aan te kunnen gaan bieden.

Dinsdag tot en met donderdag is Projecthuis Madiba open voor lunch (11.00-17.00) en vrijdag en zaterdag voor lunch en diner (11.00-20.00). De gerechten zijn smaakvol, echt een aanrader.
Naast de opbrengsten van de hapjes en drankjes verhuren ze ook de projectruimtes voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. De prijzen zijn gunstig, de zalen zijn inspirerend en voorzien van alle luxe, het eten is biologische en gezond en alle opbrengsten gaat terug in de maatschappelijke projecten. Een leukere win-win situatie bestaat er niet.
www.projecthuismadiba.nl
info@projecthuismadiba.nl