• AED-controleurs gezocht

    Stichting RNA

Het AED-netwerk in Amersfoort zoekt meer vrijwilligers

20-10-2019, 16:51 | Lezersnieuws | Machiel

Het Reanimatie Netwerk Amersfoort zoekt voor verschillende activiteiten mensen die willen helpen.

Het Reanimatie Netwerk beheert het netwerk van AED’s en burgerhulpverleners in Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen als lokale partner van HartslagNu. Wij zoeken naast onze burgerhulpverleners nog meer vrijwilligers voor het netwerk. Je hoeft niet te kunnen reanimeren.

Je kunt zelf aangeven hoeveel tijd je eraan wilt besteden.

Wij zoeken:

AED-controleurs – Het gaat om het regelmatig controleren van AED’s of eenmalige controle na een inzet of storing van een AED. Je kunt dit doen in jouw directe omgeving bij een wandeling of als je de hond uitlaat. Ook het ‘adopteren’ van één AED (waar je bijvoorbeeld vlakbij woont) kan al heel nuttig voor ons zijn.

Technische mensen – We zoeken uitbreiding van ons technisch team, handige doe-het-zelvers die kunnen helpen bij het ophangen van buitenkasten of voor kleine reparaties.

Mensen voor in promotie stand - Regelmatig laat het Reanimatie Netwerk zich zien bij wijkbijeenkomsten, veiligheidsbijeenkomsten, Amersfoort Aangenaam voor nieuwe inwoners etc. We zoeken daarvoor mensen die het leuk vinden om te vertellen over het netwerk en waarom dat zo belangrijk is.

Wil je meer weten, stuur dan een mail naar wijken@reanimatienetwerk-amersfoort.nl met je telefoonnummer en we nemen contact met je op.

SAMEN MAKEN WE AMERSFOORT HARTVEILIG!