• kamerkoor Altipiani

    Altipiani

Vierde editie Cultureel Café Hoogland

11-11-2019, 11:33 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

Houd zondag 24 november vrij in je agenda. Kom dan genieten van een zeer breed cultureel programma in café  "de Plank"   Coelhorsterweg 21 te Hoogland-west.

Tijdens dit 4e Cultureel Café Hoogland zingt plaatsgenoot Gwen Roest haar liedjes terwijl ze zichzelf begeleidt op de gitaar en luister daarna naar het Amersfoorts  meerstemmig kamerkoor " Alti Piani". Frederieke en Coen uit Harderwijk zullen een aantal bekende covers ten gehore brengen. De familiebrassband uit Zwolle "Less is More" sluit de middag spetterend en swingend af met bekende en minder bekende popnummers. De kans is dan ook groot, dat een polonaise niet uit te sluiten is.

Dit twee jaarlijkse evenement blijkt een groot succes te zijn in Hoogland eo. Aangezien het zaaltje van "de Plank" elke keer weer uitpuilt tijdens dit evenement, kunnen we rustig constateren dat er een behoefte is aan dit soort middagen in Hoogland. Mocht je kunnen/willen zingen, spelen,  poëzie voordragen, of kun je anekdotes smeuïg vertellen, schroom dan niet en geef je op voor het Cultureel Café Hoogland via email; muziekmaatje@hotmail.com of bel; 0636308507 

Het volgende Cultureel Café Hoogland zal plaats vinden volgend jaar maart. Exacte datum volgt nog.

Vrij entree en parkeren, aftrap om 14.00 uur.