• Op 18 juni is het ziekenhuis gedurende enkele uren niet bereikbaar vanuit de stad, wel vanaf de Bunschoterstraat.

    Meander Medisch Centrum

Bereikbaarheid Meander op 18 juni (Marathon Amersfoort)

13-06-2017, 14:44 | Extern nieuws | MeanderMC

AMERSFOORT Op zondag 18 juni vindt de Marathon Amersfoort plaats. Het ziekenhuis is de hele dag goed bereikbaar vanaf de noordkant, via de Bunschoterstraat. De andere kant, vanaf de stad (Ringweg Koppel) is gestremd voor verkeer tussen 9.45 uur tot 11.00 uur. Deze kant is wel toegankelijk voor hulpdiensten.

Tussen 11.00 en 13.00 uur is er oponthoud mogelijk tussen Amsterdamseweg/Koppelbrug/Ringweg Koppel.
Bussen naar het ziekenhuis vanaf het station zijn gestremd via de Kwekersweg tot 13.30 uur. De buslijnen X2, 3 en 76 rijden tussen 9.45 -11.00 uur om via de Bunschoterstraat en stoppen op de hoek Maatweg – Bunschoterstraat. Vanaf hier is het nog 200 meter lopen naar de hoofdingang van het ziekenhuis.

Meander Halve Marathon
Meander Medisch Centrum is sponsor van de halve marathon. Om 10.30 uur geeft CEO Frank de Reij het startschot (start is nabij Eemplein). Het parcours van de halve en hele marathon gaat over de dijk langs de Eem, achter Meander Medisch Centrum. Op de terugweg, na de grote rond door Hoogland-West, gaan de lopers via de Maatweg voor het ziekenhuis langs. De deelnemers aan de hele marathon leggen tweemaal de ronde van de halve marathon af.
Zeventig medewerkers doen mee aan een van de afstanden van dit loopevenement (5 of 10 km, halve of hele marathon).

Wall sit challenge
Op 18 juni kunt u op het Eemplein meedoen aan de Wall sit challenge, georganiseerd door Meander. Personal trainer Michiel van der Linden daagt u uit om mee te doen aan deze bootcamp oefening! Wie wordt wall sit kampioen van Amersfoort? Kom naar de tent van Meander op het Eemplein en doe mee!

IJs voor het goede doel
Bij de tent van Meander op het Eemplein staat ook de ijskraam van San Marco. Hier kunt u weer het heerlijke Meanderijsje kopen van Amersfoortse keikoekjes en citroencrème. Een deel van de opbrengst is voor het marathonproject 'kindvriendelijke OK' van de Vrienden van Meander.