112

AMERSFOORT Bij een inval in een woning aan de Schutspatroon heeft de politie vrijdagochtend twee vuurwapens aangetroffen. 
AMERSFOORT In de wijk De Koppel zijn enkele bewoners vrijdagmorgen rond 06.00 uur opgeschrikt door een politie-inval. De massaal aanwezige agenten hadden het voorzien op een woning in de Schutspatroon. 
Advertorial
AMERSFOORT Eén van de leukste winkelstraten van Amersfoort is een wijnspeciaalzaak rijker. Aan de Utrechtseweg 62 opent bedrijfsleider en registervinoloog...
AMERSFOORT Het voetbalduel tussen Amsvorde en ASC Nieuwland op het Amersfoortse voetbalkampioenschap is maandagavond gestaakt. Tijdens de wedstrijd werd een van de spelers niet goed en werden hulpdiensten opgeroepen voor een melding 'reanimatie' op de Dollardstraat bij voetbalvereniging KVVA. 
AMERSFOORT Net als vorige week hebben criminelen veelvuldig proberen in te breken via een raam. De politie nam de afgelopen zeven dagen tien woninginbraken op, waaronder vijf pogingen.
Advertorial
AMERSFOORT Het invullen van de belastingaangifte gaat tegenwoordig digitaal. Toch kan het zijn dat mensen het lastig vinden om de aangifte correct in te...
AMERSFOORT Omstanders hebben zondagavond na een flinke sprint weten te voorkomen dat een automobilist kon vluchten. Na een ongeluk in de buurt van de Stichtse rotonde ging één van de inzittenden er lopend vandoor, maar werd achterhaald door twee personen. De bestuurder werd uiteindelijk overgedragen aan de politie.
AMERSFOORT Op de Daam Fockemalaan heeft een nog onbekend persoon met een verreiker een verkeerslicht eruit gereden. Op een video is te zien dat een persoon na de daad vlucht. 
Advertorial
VATHORST Een feestelijke opening mag er best zijn. Karwei Vathorst is van top tot teen in het nieuw gestoken. Naast bouwmarkt is de winkel nu meer dan ooit...
AMERSFOORT De persoon die vrijdagmiddag een vrouw op de Industrieweg heeft aangereden, heeft zich diezelfde avond nog gemeld. De scooterrijder was na de botsing gevlucht en was lange tijd onvindbaar. 
AMERSFOORT Een vrouw is vrijdagmiddag op de Riddergang in het centrum lastiggevallen door een man met verward gedrag. Het incident gebeurde rond de klok van 14.00 uur, meldt de politie.
AMERSFOORT Op de Industrieweg in Amersfoort is een oudere vrouw door een scooterrijder van haar fiets gereden. De scooterrijder is er vervolgens vandoor gegaan.