112

AMERSFOORT De politie heeft zaterdag in Zeist een 20-jarige inwoner uit Amersfoort aangehouden omdat hij verdacht wordt van witwassen. In een verborgen ruimte in zijn auto trof de politie 71.000 euro aan.
AMERSFOORT Een grote politie-inzet heeft er zaterdagavond voor gezorgd dat een woninginbreker is aangehouden na een achtervolging. Een alerte getuige schakelde de politie in toen hij de inbrekers bezig zag op de Johan Karmanhof.
Advertorial
AMERSFOORT ,,De huidconditie van onze patiënten zo gezond mogelijk maken, waardoor huidklachten zichtbaar verbeteren, dat is onze passie." Marsha Stenders,...
AMERSFOORT Bij de Koppelpoort in Amersfoort is vrijdagmiddag een man in het water gesprongen. De hulpdiensten rukten massaal uit en konden de natte drenkeling meenemen.
VATHORST Nog altijd kunnen skateliefhebbers niet op alle delen van het skatepark in Vathorst terecht. Vandalen hebben in de laatste week van de zomervakantie vernielingen aangericht en de schade wordt geschat op ruim 20.000 euro.
Advertorial
AMERSFOORT Een fraaiere plek voor een makelaarskantoor is bijna niet denkbaar. Sinds deze week heeft Anne Fem de Groot midden in Amersfoort op een, voor...
AMERSFOORT De politie heeft woensdag een man in Amersfoort aangehouden die even daarvoor iemand had beroofd. De beroving vond in het centrum van Driebergen plaats en de verdachte gebruikte daarbij een mes en een pistool.
AMERSFOORT Naar aanleiding van een verkeersconflict op de Lage Boog in Amersfoort is vijrdag 13 september tussen 17.15 en 17.30 uur een mishandeling gepleegd. De politie zoekt getuigen.
Advertorial
AMERSFOORT Het concept is beresterk en beregezellig. Dat is De Beren. Bijna vier jaar heeft een van haar 38 vestigingen het Eemplein in haar greep. ,,Deze...
AMERSFOORT Voor kinderen die al langer een keer op een politiemotor of in een politie- of brandweerauto willen zitten, kunnen woensdag 9 oktober terecht op het evenement 'Meet and greet de hulpdiensten' van 14.30 tot 17.30 uur op de parkeerplaats bij voetbalvereniging VVZA.
AMERSFOORT In de afgelopen week zijn er twaalf woninginbraken opgenomen in Amersfoort. Hierbij slaagden de inbrekers er in 8 gevallen in om ook daadwerkelijk in de woning te komen.
AMERSFOORT In een bedrijfspand aan de Aldegondestraat is een kwekerij ontdekt waarin zo'n 300 planten stonden. In de kwekerij waren tijdens de inval op zondagmiddag 14.00 uur twee jongens (25 en 27 jaar uit Hilversum) aanwezig. Zij zijn direct aangehouden.