112 nieuws

AMERSFOORT Een nog onbekende man heeft in de wijk Liendert een babbeltruc uitgehaald en vervolgens diverse goederen uit een woning gestolen. Dit gebeurde op donderdag 14 november op de Vinkenbaan rond de klok van 18.00 uur.
AMERSFOORT Een vermist jongetje van zeven jaar werd vrijdagmiddag vanaf 15.44 uur door de politie en zijn familie gezocht in Amersfoort. Het jongetje is inmiddels in de omgeving van Zwembad Hoogland in goede gezondheid aangetroffen.
Advertorial
AMERSFOORT Al ruim tien jaar is OranjeKlinieken te vinden in Amersfoort Vathorst. Klanten konden daar terecht voor het uitvoeren van ooglidcorrecties. Ruim...
AMERSFOORT Een man uit Zoetermeer is maandag op de A28 bij Amersfoort aangehouden als verdachte van heling / diefstal van een personenauto in Duitsland en witwassen. Bij een doorzoeking van de auto vond de politie in een verborgen ruimte bijna 16.000 euro.
AMERSFOORT Er is een burgerpetitie gestart om te zorgen dat Bert de Bruin in zijn woning kan blijven. Bij een inval vond de politie in september vijf wietplanten en nu dreigt de 73-jarige bewoner zijn huis aan de Conickstraat uit te worden uitgezet.  
Advertorial
AMERSFOORT Persoonlijker kan een sieraad niet zijn. De juwelen van M@X worden met de hand gemaakt. Geslepen, gegoten, bedacht en ontworpen. Alles is...
AMERSFOORT De afgelopen week hebben dieven flink huisgehouden in Amersfoort. De politie ontving 21 meldingen van woninginbraken, waaronder zeven pogingen.
AMERSFOORT Aan de Schimmelpennickkade in Amersfoort heeft een schuurtje maandagmiddag veel schade opgelopen bij een brand. De kliko's bij het schuurtje stonden in brand. Dit gebeurde rond 14.50 uur. 
Advertorial
AMERSFOORT Het concept is beresterk en beregezellig. Dat is De Beren. Bijna vier jaar heeft een van haar 38 vestigingen het Eemplein in haar greep. ,,Deze...
AMERSFOORT In de omgeving van de Leusderweg wordt de afgelopen periode veelvuldig ingebroken en daarom neemt de politie maatregelen. Een daarvan is preventie-advies geven aan buurtbewoners. 
AMERSFOORT In Amersfoort is vrijdagavond een Markplaatsdeal compleet uit de hand gelopen. Vier jongemannen uit Bunschoten-Spakenburg en Nijkerk hadden een afspraak in Vathorst om een mobiele telefoon te kopen, maar werden in de nieuwbouwwijk bedreigd met een pistool. 
AMERSFOORT/GOIRLE De 16-jarige Lavey Houtveen is dinsdag 5 november uit zichzelf weggegaan met een smoes om kleding te kopen in het centrum van Tilburg en is niet meer teruggegaan naar Sterk Huis in Goirle. Zij zat daar gesloten in verband met hulpverlening. ,,Ze is kwetsbaar en beïnvloedbaar en is al vele malen weggelopen uit een instelling",...