112 nieuws

AMERSFOORT De brandweer in Amersfoort is zondagmiddag druk geweest met een natuurbrand. Rond de klok van 15.00 uur kwam er een melding dat er een perceel in het bos in de brand stond in het naastgelegen bos bij Dierentuin Amersfoort. 
AMERSFOORT Bij een ongeval op de A1 ter hoogte van Stroe is vrijdagavond een kind gewond geraakt. De 35-jarige bestuurster uit Amersfoort bleef ongedeerd.  De auto waarin het slachtoffer zat raakte rond 20.20 uur de vangrail van de middenberm en tolde vervolgens om zijn as. Het slachtoffertje werd met behulp van een wervelplank gestabiliseerd...
Advertorial
AMERSFOORT Eén van de leukste winkelstraten van Amersfoort is een wijnspeciaalzaak rijker. Aan de Utrechtseweg 62 opent bedrijfsleider en registervinoloog...
AMERSFOORT Bij een inval in een woning aan de Schutspatroon heeft de politie vrijdagochtend twee vuurwapens aangetroffen. 
AMERSFOORT In de wijk De Koppel zijn enkele bewoners vrijdagmorgen rond 06.00 uur opgeschrikt door een politie-inval. De massaal aanwezige agenten hadden het voorzien op een woning in de Schutspatroon. 
Advertorial
AMERSFOORT Het invullen van de belastingaangifte gaat tegenwoordig digitaal. Toch kan het zijn dat mensen het lastig vinden om de aangifte correct in te...
AMERSFOORT Het voetbalduel tussen Amsvorde en ASC Nieuwland op het Amersfoortse voetbalkampioenschap is maandagavond gestaakt. Tijdens de wedstrijd werd een van de spelers niet goed en werden hulpdiensten opgeroepen voor een melding 'reanimatie' op de Dollardstraat bij voetbalvereniging KVVA. 
AMERSFOORT Net als vorige week hebben criminelen veelvuldig proberen in te breken via een raam. De politie nam de afgelopen zeven dagen tien woninginbraken op, waaronder vijf pogingen.
Advertorial
VATHORST Een feestelijke opening mag er best zijn. Karwei Vathorst is van top tot teen in het nieuw gestoken. Naast bouwmarkt is de winkel nu meer dan ooit...
AMERSFOORT Omstanders hebben zondagavond na een flinke sprint weten te voorkomen dat een automobilist kon vluchten. Na een ongeluk in de buurt van de Stichtse rotonde ging één van de inzittenden er lopend vandoor, maar werd achterhaald door twee personen. De bestuurder werd uiteindelijk overgedragen aan de politie.
AMERSFOORT Op de Daam Fockemalaan heeft een nog onbekend persoon met een verreiker een verkeerslicht eruit gereden. Op een video is te zien dat een persoon na de daad vlucht. 
AMERSFOORT De persoon die vrijdagmiddag een vrouw op de Industrieweg heeft aangereden, heeft zich diezelfde avond nog gemeld. De scooterrijder was na de botsing gevlucht en was lange tijd onvindbaar.