Zakelijk nieuws

AMERSFOORT Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder digitale vaardigheden op onze werkplek of in het dagelijks leven: Microsoft Office-programma's als Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Het goed overweg kunnen met deze programma's scheelt vaak veel tijd en energie. ,,En je kan er veel meer mee dan de meeste mensen denken'', aldus Cees...
AMERSFOORT Acht bedrijven uit Amersfoort ontvingen dinsdagavond een FD Gazellen Award. Deze prijs van het Financieele Dagblad is er voor ondernemingen die tenminste met 20 procent in omzet groeiden over de afgelopen drie boekjaren.
Advertorial
AMERSFOORT Medisch Centrum Heideweg is een nieuwe specialisatie rijker. Optometrist Mark Bril heeft hier zijn praktijk per 16 september geopend. Hij wil...
AMERSFOORT De onafhankelijke rekenkamer heeft onderzoek gedaan naar het vestigingsbeleid bedrijven in Amersfoort en komt tot de conclusie dat veel onduidelijk is.
AMERSFOORT Volgende maand is Amersfoort een restaurant rijker: Restaurant Zuiver opent op vrijdag 20 december haar deuren. Het is de tweede vestiging van het Utrechtse restaurant.
Advertorial
AMERSFOORT Het begon ooit met een folder die door de brievenbus viel. Een folder over cursussen van Zen.nl. ,,Dat klonk ons toen goed in de oren: een...
AMERSFOORT Kafé Van Zanten vierde dit weekend haar veertigste verjaardag. Dat betekende een zaterdag vol muziek en gezelligheid, en dansen op straat want de wegen om Van Zanten werden afgezet en op de straat werd een podium neergezet.
AMERSFOORT Het Amersfoortse bedrijf Wonnink Zonwering won voor de derde keer de titel 'Zonvakker van het Jaar'. In de Rijtuigenloods in Amersfoort vond op 4 november de bekendmaking plaats van de winnaar van deze prijs in de zonweringsbranche.
Advertorial
AMERSFOORT Het concept is beresterk en beregezellig. Dat is De Beren. Bijna vier jaar heeft een van haar 38 vestigingen het Eemplein in haar greep. ,,Deze...
AMERSFOORT Een van de populairste koffietentjes in de Amersfoortse binnenstad lijkt te verdwijnen. Raymond, de eigenaar van Livingstone, heeft aangegeven te stoppen en er is nog geen opvolger voor hem gevonden. 
AMERSFOORT Als je in Amersfoort bij restaurant De Beren eten bestelt, rolt je bestelling automatisch uit een printer aan het Prinses Julianaplein. Gezellig, vlot en lekker eten is tot achter de komma onder controle bij De Beren.
AMERSFOORT Bureaus, kasten, bureaustoelen; Amersfoort is een werkplekinrichter rijker. Familiebedrijf Pijlman De Werkplekinrichter heeft vorige maand een nieuwe vestiging geopend aan de Maanlander 15, op bedrijventerrein Calveen naast de A1.