Inbraak

AMERSFOORT Twee woninginbrekers hebben hun vluchtpoging gestaakt nadat de politie heeft gedreigd met een stroomstootwapen. Het tweetal werd dinsdagochtend op heterdaad betrapt in Hoogland en sloegen vervolgens op de vlucht. Na een achtervolging werden beide tieners gearresteerd.
AMERSFOORT Na een melding van een inbraak heeft de politie uit Amersfoort dinsdagmorgen twee inbrekers kunnen aanhouden. Het incident speelde zich af bij een woning in Hoogland.
Advertorial
AMERSFOORT Medisch Centrum Heideweg is een nieuwe specialisatie rijker. Optometrist Mark Bril heeft hier zijn praktijk per 16 september geopend. Hij wil...
AMERSFOORT De afgelopen week zijn er in Amersfoort 14 woninginbraken gepleegd en vooral in Schothorst-Noord sloegen de dieven vaak toe. Dat maakt de politie maandagmiddag bekend.
AMERSFOORT Om de grote hoeveelheid woninginbraken te verlagen gaat de politie dit weekend voorlichting geven. Op zaterdag 14 september zullen veiligheidsexperts en agenten op winkelcentrum Schothorst aanwezig zijn voor tips en informatie.
Advertorial
AMERSFOORT Te Velde Coaching biedt loopbaanbegeleiding aan voor bedrijven en particulieren. De activiteiten zijn toegesneden op werkenden die op een...
AMERSFOORT Na een achtervolging zijn zondagnacht meerdere woninginbrekers aangehouden. De politie kreeg een melding van een heterdaad inbraak bij een woning op de Roerdompstraat. Na een achtervolging konden drie personen worden ingerekend. 
AMERSFOORT In de gemeente Amersfoort zijn de afgelopen week negen woninginbraken opgenomen. Hierbij ging het om zes pogingen, die vooral in de nachtelijke uren werden gepleegd. Afgelopen woensdag werd een inbreker betrapt door een omstander.
Advertorial
AMERSFOORT Het concept is beresterk en beregezellig. Dat is De Beren. Bijna vier jaar heeft een van haar 38 vestigingen het Eemplein in haar greep. ,,Deze...
AMERSFOORT Net als vorige week hebben criminelen veelvuldig proberen in te breken via een raam. De politie nam de afgelopen zeven dagen tien woninginbraken op, waaronder vijf pogingen.
AMERSFOORT In de afgelopen week zijn er bij de politie twaalf meldingen van woninginbraken binnengekomen. In vier gevallen kwamen de inbrekers ook daadwerkelijk de woning binnen. Bij acht andere huizen bleef het bij een poging.
AMERSFOORT Bij een woning in de wijk Vathorst is maandag geprobeerd in te breken. Dieven hadden het gemunt op een hoekhuis aan de Riesenberg, maar slaagden niet in hun poging.