Inbraak

AMERSFOORT In de omgeving van de Leusderweg wordt de afgelopen periode veelvuldig ingebroken en daarom neemt de politie maatregelen. Een daarvan is preventie-advies geven aan buurtbewoners. 
AMERSFOORT Een grote politie-inzet heeft er zaterdagavond voor gezorgd dat een woninginbreker is aangehouden na een achtervolging. Een alerte getuige schakelde de politie in toen hij de inbrekers bezig zag op de Johan Karmanhof.
Advertorial
AMERSFOORT Al ruim tien jaar is OranjeKlinieken te vinden in Amersfoort Vathorst. Klanten konden daar terecht voor het uitvoeren van ooglidcorrecties. Ruim...
AMERSFOORT In de afgelopen week zijn er twaalf woninginbraken opgenomen in Amersfoort. Hierbij slaagden de inbrekers er in 8 gevallen in om ook daadwerkelijk in de woning te komen.
AMERSFOORT Vooral in de nachtelijke uren hebben inbrekers hun weg in Amersfoort helaas weer gevonden. Zeven woninginbraken werden er de afgelopen week door de politie opgenomen.
Advertorial
AMERSFOORT Persoonlijker kan een sieraad niet zijn. De juwelen van M@X worden met de hand gemaakt. Geslepen, gegoten, bedacht en ontworpen. Alles is...
AMERSFOORT In de vroege ochtend van vrijdag 12 juli werden buurtbewoners van De Wouda in Amersfoort opgeschrikt door een enorme klap. Vier mannen in donkere regenjassen waren bezig met een plofkraak bij een pinautomaat van ABN Amro. Het gebeurde even na 5.00 uur. Meerdere buurtbewoners zagen kort daarna vier mannen op twee scooters met een...
AMERSFOORT Twee woninginbrekers hebben hun vluchtpoging gestaakt nadat de politie heeft gedreigd met een stroomstootwapen. Het tweetal werd dinsdagochtend op heterdaad betrapt in Hoogland en sloegen vervolgens op de vlucht. Na een achtervolging werden beide tieners gearresteerd.
Advertorial
AMERSFOORT Het concept is beresterk en beregezellig. Dat is De Beren. Bijna vier jaar heeft een van haar 38 vestigingen het Eemplein in haar greep. ,,Deze...
AMERSFOORT Na een melding van een inbraak heeft de politie uit Amersfoort dinsdagmorgen twee inbrekers kunnen aanhouden. Het incident speelde zich af bij een woning in Hoogland.
AMERSFOORT De afgelopen week zijn er in Amersfoort 14 woninginbraken gepleegd en vooral in Schothorst-Noord sloegen de dieven vaak toe. Dat maakt de politie maandagmiddag bekend.
AMERSFOORT Om de grote hoeveelheid woninginbraken te verlagen gaat de politie dit weekend voorlichting geven. Op zaterdag 14 september zullen veiligheidsexperts en agenten op winkelcentrum Schothorst aanwezig zijn voor tips en informatie.