Misdaad

AMERSFOORT De wijkagenten van Lunteren en Hoevelaken hebben vrijdagavond met diverse netwerkpartners een controle uitgevoerd op de Valleilijn tussen station Amersfoort en Ede-Wageningen 'vanwege meerdere meldingen over alcohol- en drugsoverlast in de trein en op de stations'. Ook buitengewoon opsporingsambtenaren van Connexxion en handhavers...
AMERSFOORT Bij een woning aan het Componistenpad in Amersfoort is vrijdagochtend een overval gepleegd. Dat gebeurde rond 11.55 uur. De politie is meteen een zoekactie gestart, er is ook een Burgernet oproep verspreid.
Advertorial
AMERSFOORT Op een mooie zomerdag zitten we aan tafel bij Maria van de Wetering. Ze woont in de Bernulfusstraat in het Amersfoortse wijkje de Luiaard. Ze...
AMERSFOORT Een 11-jarige jongen is woensdagmiddag rond 14.45 uur aan de Wiekslag bedreigd en bijna beroofd. De politie zoekt mensen die het voorval, op klaarlichte dag, hebben zien gebeuren.
AMERSFOORT Een winkelpand op de Arnhemseweg is per direct gesloten omdat daar 634 hennepplanten zijn ontmanteld. De actie van de politie vond vorige maand plaats en maandagmiddag is besloten dat de zaak per direct zijn deuren moet sluiten. Ook is er illegaal stroom afgetapt.
Advertorial
AMERSFOORT Het begon ooit met een folder die door de brievenbus viel. Een folder over cursussen van Zen.nl. ,,Dat klonk ons toen goed in de oren: een...
AMERSFOORT Een man die nog gesignaleerd stond is donderdagavond op een wel heel bijzondere manier weer in the picture gekomen bij de politie. De persoon stak op een speelplaats in de wijk De Koppel een koffer in brand en bleef erbij zitten. 
AMERSFOORT Bij een inval in een woning aan de Schutspatroon heeft de politie vrijdagochtend twee vuurwapens aangetroffen. 
Advertorial
AMERSFOORT Het concept is beresterk en beregezellig. Dat is De Beren. Bijna vier jaar heeft een van haar 38 vestigingen het Eemplein in haar greep. ,,Deze...
AMERSFOORT In de wijk De Koppel zijn enkele bewoners vrijdagmorgen rond 06.00 uur opgeschrikt door een politie-inval. De massaal aanwezige agenten hadden het voorzien op een woning in de Schutspatroon. 
AMERSFOORT De politie in Amersfoort heeft dinsdagavond met veel eenheden in het Soesterkwartier gezocht naar een man. Waarom hij opgespoord moest worden, is niet bekend. Wel werd via Burgernet gewaarschuwd de persoon niet zelf te benaderen. Na een kleine tien minuten bleek de persoon gevonden te zijn.
AMERSFOORT Twee mannen sleurden een vrouw uit haar auto. Ze stapten in en reden met de auto weg. Het slachtoffer bleef lichtgewond en zeer geschrokken achter. Dat blijkt uit de aflevering van woensdag van Bureau Hengeveld van RTV Utrecht.