Misdaad

AMERSFOORT Na een achtervolging is een persoon aangehouden die op winkelcentrum Emiclear meerdere diefstallen pleegde. De arrestatie werd vrijdagmiddag verricht.
AMERSFOORT Na een achtervolging is een persoon aangehouden die op winkelcentrum Emiclaer meerdere diefstallen pleegde. De arrestatie werd vrijdagmiddag verricht.
Advertorial
AMERSFOORT Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder digitale vaardigheden op onze werkplek of in het dagelijks leven: Microsoft Office-programma's als...
AMERSFOORT In een woning aan Het Kompas in Amersfoort werd tussen vrijdagmiddag 26 april 16.00 uur en zondagavond 28 april 0.00 uur ingebroken. De woning werd geheel doorzocht en er werden onder andere sieraden, elektrisch gereedschap, enkele tientallen flessen sterke drank en een grote partij merkkleding gestolen. Daarnaast stalen de...
AMERSFOORT In een winkel aan de Soesterweg vond woensdag 6 november rond 17.30 uur een winkeloverval plaats. De twee daders gingen er met flessen drank vandoor. De recherche zoekt getuigen.
Advertorial
AMERSFOORT Het begon ooit met een folder die door de brievenbus viel. Een folder over cursussen van Zen.nl. ,,Dat klonk ons toen goed in de oren: een...
AMERSFOORT Een nog onbekend aantal mannen hebben op maandag 4 november een woningoverval gepleegd in de Reijmerinkstraat. Dit gebeurde rond de klok van 19.20 uur in de wijk Rustenburg.
AMERSFOORT Aan de Soesterweg in Amersfoort is woensdagavond Slijterij Scheerder overvallen.
Advertorial
AMERSFOORT Het concept is beresterk en beregezellig. Dat is De Beren. Bijna vier jaar heeft een van haar 38 vestigingen het Eemplein in haar greep. ,,Deze...
AMERSFOORT Een vrouw op het Enkeerdpad wist maandag 28 oktober een straatroof te voorkomen. De politie wil graag weten wie deze voorbijgangster is. Ook zoekt de politie andere getuigen van dit incident.
AMERSFOORT De man die er van verdacht wordt in februari een meisje te hebben aangerand in de Hellestraat in Amersfoort is aangehouden. Vier maanden wist de man uit handen van de politie te blijven. Dankzij camerabeelden en bruikbare tips kon de man worden aangehouden, in een vakantiepark in Ermelo. 
AMERSFOORT Dankzij goede tips en gerichte informatie via anonieme meldingen heeft de politie op woensdag 30 oktober twee mannen in Amersfoort betrapt op het dealen in harddrugs. Ze zijn direct aangehouden. Aansluitend volgden zoekingen in huizen aan de Nieuwstraat en de Marco Polostraat waar de verdachten woonachtig zijn.