Ongeval

AMERSFOORT Een automobilist is donderdagavond met zijn voertuig tegen een lantaarnpaal gecrasht. Het ongeluk gebeurde omstreeks 20.30 uur op de Stadsring in Amersfoort en zorgde ervoor dat het kruispunt afgesloten moest worden.
Advertorial
AMERSFOORT Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder digitale vaardigheden op onze werkplek of in het dagelijks leven: Microsoft Office-programma's als...
AMERSFOORT Een politiewagen en een andere auto zijn donderdag met elkaar in botsing geraakt op de Utrechtseweg in Amersfoort. Daarbij raakte de bestuurder van de andere auto gewond. Het opsporingsteam verkeer onderzoekt de aanrijding.
AMERSFOORT Er is een flinke verkeerschaos ontstaan in het noordelijk deel van de stad. Dat gebeurde na een aanrijding op de kruising van de Rondweg Noord met de Bergpas.
Advertorial
AMERSFOORT Het begon ooit met een folder die door de brievenbus viel. Een folder over cursussen van Zen.nl. ,,Dat klonk ons toen goed in de oren: een...
AMERSFOORT Een traumahelikopter is vrijdagochtend naar Amersfoort gekomen nadat een fietser onder een vrachtwagen bekneld kwam te zitten. Het ongeluk gebeurde rond de klok van 11.00 uur op de Nijverheidsweg-Noord.
AMERSFOORT Bij een ongeval op de Bunschoterstraat in de richting van de wijk Nieuwland, zijn donderdagmiddag zeker twee personen gewond geraakt. Ze zijn door ambulances meegenomen naar het ziekenhuis.
Advertorial
AMERSFOORT Het concept is beresterk en beregezellig. Dat is De Beren. Bijna vier jaar heeft een van haar 38 vestigingen het Eemplein in haar greep. ,,Deze...
AMERSFOORT Bij het ongeluk met twee meisjes uit Soest, die eind augustus in Amersfoort tegen omhoog geplaatste tegels botsten en gewond raakten, is volgens de politie geen sprake geweest van opzet. ,,Er is geen aanleiding te veronderstellen dat er sprake is van een misdrijf”, aldus een woordvoerster.
AMERSFOORT Twee meisjes uit Soest zijn vorige week (ernstig) gewond geraakt bij een ongeval. Dat gebeurde op het fietspad ter hoogte van Intratuin Amersfoort. Ze werden woensdagavond rond tien op een snorfiets gelanceerd door twee stoeptegels die recht omhoog waren gezet. De zestienjarige bestuurster heeft vijf dagen op de Intensive Care van...
HOOGLAND De motorrijder uit Hoogland die zondagavond ernstig gewond raakte bij een ongeluk op de A28 is aan zijn verwondingen overleden. Dit heeft de politie dinsdagochtend bekend gemaakt.