Ongeval

AMERSFOORT Omstanders hebben zondagavond na een flinke sprint weten te voorkomen dat een automobilist kon vluchten. Na een ongeluk in de buurt van de Stichtse rotonde ging één van de inzittenden er lopend vandoor, maar werd achterhaald door twee personen. De bestuurder werd uiteindelijk overgedragen aan de politie.
AMERSFOORT De persoon die vrijdagmiddag een vrouw op de Industrieweg heeft aangereden, heeft zich diezelfde avond nog gemeld. De scooterrijder was na de botsing gevlucht en was lange tijd onvindbaar. 
Advertorial
AMERSFOORT Eén van de leukste winkelstraten van Amersfoort is een wijnspeciaalzaak rijker. Aan de Utrechtseweg 62 opent bedrijfsleider en registervinoloog...
AMERSFOORT Op de Industrieweg in Amersfoort is een oudere vrouw door een scooterrijder van haar fiets gereden. De scooterrijder is er vervolgens vandoor gegaan.
AMERSFOORT Een 19-jarige Amersfoorter heeft een sprong van de Stichtse Brug, tussen Almere en Zeewolde, niet overleefd. De man sprong zaterdag, in het bijzijn van zijn vrienden, van de brug in het water en kwam niet meer boven. Direct werd een grote zoekactie gestart. 
Advertorial
AMERSFOORT Het invullen van de belastingaangifte gaat tegenwoordig digitaal. Toch kan het zijn dat mensen het lastig vinden om de aangifte correct in te...
AMERSFOORT Een baby is donderdagmiddag uit een kinderwagen gegleden en op het spoor bij Station Amersfoort terecht gekomen. Omstanders hebben het kindje kunnen redden en overgedragen aan het ambulancepersoneel.
AMERSFOORT Een automobilist is maandagavond rond de klok van 20.45 uur een kapperszaak ingereden. Het incident gebeurde op de Albert Schweitzersingel in Zielhorst. Er raakte niemand gewond.
Advertorial
VATHORST Een feestelijke opening mag er best zijn. Karwei Vathorst is van top tot teen in het nieuw gestoken. Naast bouwmarkt is de winkel nu meer dan ooit...