Overig

APELDOORN Julianatoren is te gek! Het leukste pretpark voor kinderen tot 10 jaar ligt in Apeldoorn! Kom je spelen in één van de 60 te gekke attracties? Spring op je paard en rijd als een cowboy over de Paardenbaan, ga op safari door de Safaribaan of ga naar de shows van Jul & Julia.
AMERSFOORT Het gemiddelde gasverbruik per woning in de gemeente Amersfoort is vorig jaar gelijk gebleven. In 2018 gebruikte een huishouden 1130 kubieke meter. Volgens de landelijke trend is het gasverbruik juist iets gestegen.
Advertorial
AMERSFOORT Eén van de leukste winkelstraten van Amersfoort is een wijnspeciaalzaak rijker. Aan de Utrechtseweg 62 opent bedrijfsleider en registervinoloog...
Op zondag 8 september, van 11.00 - 16.00 uur, vindt de tweede editie van het festival GekkigGeit plaats. Net als vorig jaar georganiseerd op Geitenboerderij Breevoort in Hoogland-West. Slaagseweg 4. Een te gekke dag voor kinderen en (groot)ouders, waarbij geiten, de boerderij en veel gekkigheid centraal staan.
Sta je op het punt om raamdecoratie aan te schaffen? Raamdecoratie kan de ideale manier zijn om je interieur een boost of een compleet nieuwe uitstraling te geven. Maar waar moet je op letten? We geven je een aantal handige tips.
Advertorial
AMERSFOORT Het invullen van de belastingaangifte gaat tegenwoordig digitaal. Toch kan het zijn dat mensen het lastig vinden om de aangifte correct in te...
AMERSFOORT Aan de Batostraat in Amersfoort is donderdagmorgen rond 4.40 uur een waterleiding gesprongen. Medewerkers van Vitens zijn ter plaatse om de waterleiding te repareren.
Advertorial
VATHORST Een feestelijke opening mag er best zijn. Karwei Vathorst is van top tot teen in het nieuw gestoken. Naast bouwmarkt is de winkel nu meer dan ooit...