Overig

AMERSFOORT Bij de Koppelpoort in Amersfoort is vrijdagmiddag een man in het water gesprongen. De hulpdiensten rukten massaal uit en konden de natte drenkeling meenemen.
AMERSFOORT Voor kinderen die al langer een keer op een politiemotor of in een politie- of brandweerauto willen zitten, kunnen woensdag 9 oktober terecht op het evenement 'Meet and greet de hulpdiensten' van 14.30 tot 17.30 uur op de parkeerplaats bij voetbalvereniging VVZA.
Advertorial
AMERSFOORT ,,De huidconditie van onze patiënten zo gezond mogelijk maken, waardoor huidklachten zichtbaar verbeteren, dat is onze passie." Marsha Stenders,...
AMERSFOORT De politie heeft dinsdagochtend 24 september een scootercontrole uitgevoerd langs het Jan van Riebeeckpad. In korte tijd zijn relatief veel bromfietsen gecontroleerd. Er werd onder andere gecontroleerd op constructiesnelheid, gladde banden, remmen, plaats op de weg en of de bestuurder überhaupt wel een rijbewijs had.
AMERSFOORT In de zaak van een ernstige mishandeling in het uitgaansgebied van Amersfoort heeft één verdachte zich op het politiebureau gemeld. Dat laat opsporingsprogramma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht weten via Twitter. ,,Het gaat om een minderjarige jongen. Nu de andere nog, je ziet 'm op de foto." 
Advertorial
AMERSFOORT Een fraaiere plek voor een makelaarskantoor is bijna niet denkbaar. Sinds deze week heeft Anne Fem de Groot midden in Amersfoort op een, voor...
AMERSFOORT Tijdens een onrustige horecadienst is een politieagent in Amersfoort in zijn gezicht gespuugd. Dat schrijft een agent op social-media. De verdachte was eerder die avond opgepakt voor een mishandeling in de binnenstad. 
Advertorial
AMERSFOORT Het concept is beresterk en beregezellig. Dat is De Beren. Bijna vier jaar heeft een van haar 38 vestigingen het Eemplein in haar greep. ,,Deze...
AMERSFOORT Een 22-jarige man die samen met een vriend van zaterdag 16 op zondag 17 maart ging stappen in Amersfoort werd flink mishandeld op de terugweg naar huis. Hij raakte daarbij zwaar gewond, meldt de politie.
AMERSFOORT Een grote politieactie bij de snelweg tussen knooppunt Hoevelaken en afrit Amersfoort-Vathorst heeft woensdagavond voor een lange file gezorgd. Diverse politie-eenheden waren op de Rijksweg A28 aanwezig en zochten naar iets op of rondom de snelweg. 
AMERSFOORT Een hoofddoek dragende vrouw is eind april ernstig gediscrimineerd. Dit gebeurde in een kassarij op maandag 29 april bij een woonwinkel aan de Euroweg. Ondanks dat het incident zich een half jaar geleden afspeelde, hoopt de politie getuigen te vinden.