Podiumkunsten

LIEVE VROUW Aan hun halsbrekende toeren en het muzikale offensief zal het zeker niet liggen. Boost Producties kenmerkt zich door een versmelting van toneelbeeld, acrobatiek en theater. Drie oersterke acrobaten zoeken de grenzen op van wapperende en met lucht volstromende objecten.
FLINT 't Schaep met de 5 Pooten is een feest van herkenning voor iedereen die van gezelligheid houdt. Wat is er Hollandser, met onvervalste Amsterdamse gein en de geniale liedjes van Harry Bannink, zoals Het zal je kind maar wezen, As je mekaar niet meer vertrouwen kan en We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar?
Advertorial
AMERSFOORT Staat een professionele bedrijfsvideo al langer op jouw verlanglijstje? December is de maand waarin wensen in vervulling gaan. BDU Media...
DE LIEVE VROUW Als barman heeft hij in de loop der jaren veel mensen al een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als cabaretier wil doen. Geen pretentieus gelul, gewoon een heel leuke avond! En na afloop: cocktails!
FLINT Na 2.893 optredens, 7 avondvullende shows, 243 liedjes, 28 dansjes, 156 persiflages, 114 briljante acts, 73 totaal mislukte acts, 1 vuurspuwnummer, 633 pizza's (calzone), 1 hit, 16 vechtpartijen is het mooi geweest en begint Enge Buren aan het allerlaatste theaterseizoen, daarna is het voorgoed 'BASTA!'.
Advertorial
AMERSFOORT Voor de persoonlijke en sfeervolle inrichting van je huis of werkomgeving zijn goede materialen vanzelfsprekend. Bij Binnenspecialist Van den...
FLINT Kunt u wel wat spanning gebruiken? Dan is de West End-hit 'Ghost Stories' iets voor u. Veel bezoekers maakten al eerder een ritje in deze achtbaan van spanning en huiveringwekkende momenten. Dr. Kuiper (gespeeld door André Dongelmans, bekend van De Luizenmoeder) is een professor in parapsychologie. Hij geeft een lezing over spookverhalen...
DE LIEVE VROUW 'UP' is het aangrijpende vervolg op de zeer succesvolle eerdere bewerking van 'PAAZ', het bejubelde debuut van schrijfster Myrthe van der Meer. Als geen ander weet comédienne Yora Rienstra, die 'PAAZ' twee seizoenen lang in uitverkochte zalen speelde, de leefwereld en de persoonlijkheid van Emma te vangen.
Advertorial
AMERSFOORT Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
In de sfeervolle Mannenzaal treedt BB's Jazztrio op. Betekenisvolle teksten, loepzuivere zang, spannende improvisaties en een aanstekelijke swing komen bijeen in dit combo. Zangeres Beer Baart legt zich toe op veelal minder bekend werk uit de gouden tijden van The Great American Songbook.
FLINT Angela Schijf komt naar Flint waar ze een magisch universum creëert samen met Mozart Consort.
AMERSFOORT Stichting Kunst in Amersfoort en poppodium Fluor houden de StadsGalerij Denksnack 16. Die wordt op woensdag 6 november, om 20.00 uur, geopend in de kleine zaal van Poppodium Fluor aan de Oliemolenhof 22.