Sport

AMERSFOORT Vijf pogingen, twee afstanden en dan zoveel mogelijk punten vergaren. Het zijn de ingrediënten van een nieuwe competitie tussen Amersfoortse amateurvoetbalclubs. Vandaag de negende aflevering van de Intersport Van Dam Latjetrapcompetitie met Wim Luigjes van VOP.
AMERSFOORT Een van de grootste talenten op de Nederlandse voetbalvelden gaat naar Amersfoort komen.  Diverse profvoetballers hebben al kenbaar gemaakt aanwezig te zijn bij het zaalvoetbaltoernooi Zer033 op 31 december en daar kan nu ook de naam van Mohamed Ihattaren aan toegevoegd worden.
Advertorial
AMERSFOORT Staat een professionele bedrijfsvideo al langer op jouw verlanglijstje? December is de maand waarin wensen in vervulling gaan. BDU Media...
AMERSFOORT Een leven lang sport en bewegen voor iedere Amersfoorter is het uitgangspunt van de nieuwe sportnota 2019-2024 die dinsdagavond is vastgesteld. ,,Sport- en beweegactiviteiten moeten toegankelijk en bereikbaar zijn voor alle Amersfoorters, ongeacht achtergrond of beperking", schrijft de gemeente.
AMERSFOORT De jeugd heeft de toekomst en bij voetbalvereniging VVZA zijn ze niet bang om talent in te passen. Wat goed is komt snel. Daarom staan Felix Stoffels en Youri Hartogsveld in de basis bij de derdeklasser. Youri is negentien jaar en Felix is zestien lentes jong. ,,Het zou mooi zijn als we beiden centraal achterin kunnen spelen."
Advertorial
AMERSFOORT Voor de persoonlijke en sfeervolle inrichting van je huis of werkomgeving zijn goede materialen vanzelfsprekend. Bij Binnenspecialist Van den...
AMERSFOORT Vijf pogingen, twee afstanden en dan zoveel mogelijk punten vergaren. Het zijn de ingrediënten van een nieuwe competitie tussen Amersfoortse amateurvoetbalclubs. Vandaag de achtste aflevering van de Intersport Van Dam Latjetrapcompetitie met Brian van den Hoof van ASC Nieuwland.
AMERSFOORT De Amersfoortse IJsvereniging (AIJV) bestaat op 1 december precies honderd jaar. En dat wordt groots gevierd. Op zaterdag 30 november wordt een feest gehouden met alle leden en op zondag 1 december kan iedereen onder begeleiding van de leden schaatsen op het Eemplein. 
Advertorial
AMERSFOORT Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
AMERSFOORT Na dit voetbalseizoen verlaat Raymond Prins zijn huidige vereniging Hoogland. Dat heeft de oefenmeester kenbaar gemaakt aan de technische commissie van de ploeg uit de derde divisie.
AMERSFOORT Tijdens de tiende editie van het sportgala in Amersfoort waren het niet alleen de prijswinnaars die indruk maakten. Vooral Eva Mol kreeg de handen op elkaar. De G-sporter sprak de legendarische woorden 'een beperking is pas een beperking, als je jezelf erdoor laat beperken' en kreeg daarvoor een hard applaus.
AMERSFOORT Vijf pogingen, twee afstanden en dan zoveel mogelijk punten vergaren. Het zijn de ingrediënten van een nieuwe competitie tussen Amersfoortse amateurvoetbalclubs. Vandaag de achtste aflevering van de Intersport Van Dam Latjetrapcompetitie met Marciano Rijnders van HVC.