Sport nieuws

HOOGLAND Voor het eerst in de clubgeschiedenis is Hoogland erin geslaagd een duel in de Derde Divisie te winnen. In de landelijke competitie versloeg de ploeg van Raymond Prins zondag Westlandia met minimaal verschil.
AMERSFOORT De 23-jarige Bart Ramselaar keert terug naar FC Utrecht. De voetballer uit Amersfoort zat bij PSV op een dood spoor en hoopt bij zijn oude jeugdliefde weer aan speelminuten toe te kunnen komen. 
Advertorial
AMERSFOORT Eén van de leukste winkelstraten van Amersfoort is een wijnspeciaalzaak rijker. Aan de Utrechtseweg 62 opent bedrijfsleider en registervinoloog...
AMERSFOORT De finale van het Amersfoorts Voetbalkampioenschap is gewonnen door CJVV. Zij versloegen in de finale ASC Nieuwland en mochten na afloop de hoofdprijs in ontvangst nemen. Dit gebeurde onder toeziend oog van enkele honderden aanwezigen. 
AMERSFOORT De voetbalverenigingen speelden afgelopen week op het Amersfoortse Kampioenschap tegen elkaar en dat gaat een vervolg krijgen tijdens de Intersport Van Dam Latjetrapcompetitie. Het nieuwe videoproject van De Stad Amersfoort laat ploegen het tegen elkaar opnemen in een competitie. 
Advertorial
AMERSFOORT Het invullen van de belastingaangifte gaat tegenwoordig digitaal. Toch kan het zijn dat mensen het lastig vinden om de aangifte correct in te...
AMERSFOORT Op het Amersfoortse Voetbalkampioenschap is KVVA de winnaar geworden van de verliezerspoule. Zij wonnen hierdoor een teamuitje naar SuperFun. 
AMERSFOORT Aanstaande vrijdag om 20.30 uur strijden op het hoofdveld van KVVA de ploegen CJVV en ASC Nieuwland voor de hoofdprijs op het Amersfoortse Voetbalkampioenschap. Dat is na de woensdagavondwedstrijden bekend geworden. Bij beide halve finales waren strafschoppen noodzakelijk.
Advertorial
VATHORST Een feestelijke opening mag er best zijn. Karwei Vathorst is van top tot teen in het nieuw gestoken. Naast bouwmarkt is de winkel nu meer dan ooit...
AMERSFOORT Op het Amersfoorts Voetbalkampioenschap heeft AFC Quick 1890 weten af te rekenen met VOP. Na een 2-1 achterstand boog Quick de wedstrijd om naar een 2-3 overwinning.
AMERSFOORT De tweede dag van het Amersfoortse Voetbalkampioenschap bij KVVA is er eentje geworden die sommigen niet snel zullen vergeten. Ondanks dat er mooie wedstrijden werden gespeeld, blijft het duel Amsvorde - ASC Nieuwland bij veel aanwezigen lang bij. Een speler raakte onwel, maar door snelle hulp van verzorgers, de organisatie en...
AMERSFOORT Op de eerste speeldag van het Amersfoorts Voetbalkampioenschap heeft Evan Holtewes een ernstige blessure opgelopen. De speler van CJVV blijkt zijn enkel op twee plaatsen te hebben gebroken.