Voetbal

AMERSFOORT Een van de grootste talenten op de Nederlandse voetbalvelden gaat naar Amersfoort komen.  Diverse profvoetballers hebben al kenbaar gemaakt aanwezig te zijn bij het zaalvoetbaltoernooi Zer033 op 31 december en daar kan nu ook de naam van Mohamed Ihattaren aan toegevoegd worden.
AMERSFOORT De jeugd heeft de toekomst en bij voetbalvereniging VVZA zijn ze niet bang om talent in te passen. Wat goed is komt snel. Daarom staan Felix Stoffels en Youri Hartogsveld in de basis bij de derdeklasser. Youri is negentien jaar en Felix is zestien lentes jong. ,,Het zou mooi zijn als we beiden centraal achterin kunnen spelen."
Advertorial
AMERSFOORT Een huiskamergevoel krijg je als je bij 30ml naar binnen stapt. René Eekhuis en Hanan Moutrani openen medio december een gezellige koffie-corner...
AMERSFOORT Vijf pogingen, twee afstanden en dan zoveel mogelijk punten vergaren. Het zijn de ingrediënten van een nieuwe competitie tussen Amersfoortse amateurvoetbalclubs. Vandaag de achtste aflevering van de Intersport Van Dam Latjetrapcompetitie met Brian van den Hoof van ASC Nieuwland.
AMERSFOORT Na dit voetbalseizoen verlaat Raymond Prins zijn huidige vereniging Hoogland. Dat heeft de oefenmeester kenbaar gemaakt aan de technische commissie van de ploeg uit de derde divisie.
Advertorial
AMERSFOORT De geuren komen je direct tegemoet als je Awazé binnenloopt. Het Ethiopische restaurant aan de Kamp bestaat bijna een jaar en loopt goed. ,,We...
AMERSFOORT Vijf pogingen, twee afstanden en dan zoveel mogelijk punten vergaren. Het zijn de ingrediënten van een nieuwe competitie tussen Amersfoortse amateurvoetbalclubs. Vandaag de achtste aflevering van de Intersport Van Dam Latjetrapcompetitie met Marciano Rijnders van HVC. 
AMERSFOORT Moussa Aouam van vv Amsvorde is de zevende speler die een poging gaat wagen in de latjetrapcompetitie van Amersfoort. Vier keer de lat raken kan hem naar de eerste plek brengen, maar gaat hem dat lukken? Bekijk de nieuwste aflevering!
Advertorial
AMERSFOORT Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
AMERSFOORT Vijf spelers van Amersfoortse voetbalclubs gingen hem al voor, deze week de zesde aflevering van de Intersport Van Dam Latjetrapcompetitie met Mozes Hoppenbrouwer van Hooglanderveen. Schiet hij zichzelf naar de top van het klassement?
AMERSFOORT Vijf pogingen, twee afstanden en dan zoveel mogelijk punten vergaren. Het zijn de ingrediënten van een nieuwe competitie tussen Amersfoortse amateurvoetbalclubs. Vandaag de vijfde aflevering van de Intersport Van Dam Latjetrapcompetitie met Pim Kers van AFC Quick 1890. 
AMERSFOORT Vijf pogingen, twee afstanden en dan zoveel mogelijk punten vergaren. Het zijn de ingrediënten van een nieuwe competitie tussen Amersfoortse amateurvoetbalclubs. Vandaag de vierde aflevering van de Intersport Van Dam Latjetrapcompetitie met Volkert de Bres van De Posthoorn.