Winkels

AMERSFOORT De dierenspeciaalzaak Speelburg op winkelcentrum Emiclaer gaat zijn deuren sluiten. Op zaterdag 5 oktober zal de laatste dag zijn dat klanten de winkel kunnen bezoeken.
AMERSFOORT Nog vier dagen en dan opent de nieuwe Aldi aan het Neptunusplein haar deuren. Rondom het gebouw worden momenteel de laatste werkzaamheden uitgevoerd en binnen in het gebouw wordt alles ingericht. De bedoeling is om de deuren aanstaande vrijdagochtend 27 september (8.00 uur) te openen. Dan is Amersfoort weer een nieuwe supermarkt...
Advertorial
AMERSFOORT Tot in de puntjes hebben Dennis en Marion Dorrestein de zaak voorbereid. Per 1 oktober staan ze in de Scootmobiel Loods klaar met een uitgebreid...
AMERSFOORT (ANP) Vakbond De Unie praat vrijdag met vertegenwoordigers van warenhuisketen Hudson's Bay. Volgens voorzitter Reinier Castelein stond deze afspraak al langer op de agenda. Over de inhoud van de bijeenkomst wil hij niets zeggen.
AMERSFOORT In diverse Lidl's rondom Amersfoort start men vanaf donderdag een proef met verkopen van versproducten voor 25 cent. Het gaat hierbij om houdbare producten die op de laatste dag van hun houdbaarheidsdatum zijn. 
Advertorial
AMERSFOORT Het begon ooit met een folder die door de brievenbus viel. Een folder over cursussen van Zen.nl. ,,Dat klonk ons toen goed in de oren: een...
AMERSFOORT Flint over op een contantloos betaalsysteem. Deze overgang  vanaf 1 september- houdt in dat de theaterkaarten bij het bespreekbureau, de consumpties aan de bar en in het restaurant niet meer met contant geld betaald kunnen worden.
AMERSFOORT Aan de Albert Schweitzersingel kwam eind juli een auto tot stilstand tegen de gevel van kapperszaak Fivon Coiffures in Zielhorst. De pui raakte flink beschadigd en omdat het herstel nog even op zich laat wachten, heeft Fivon gekozen voor een tijdelijke, ludieke versiering om de noodoplossing mee op te fleuren.
Advertorial
AMERSFOORT Het concept is beresterk en beregezellig. Dat is De Beren. Bijna vier jaar heeft een van haar 38 vestigingen het Eemplein in haar greep. ,,Deze...
AMERSFOORT Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus vinden de markten op een andere locatie plaats. De verplaatsing is noodzakelijk vanwege het straattheaterfestival Spoffin.