Zakelijk

AMERSFOORT In Nederlandse hotels, restaurants en cafés wordt het vaakst Heineken-bier geschonken. In grote delen van het land is Heineken het biertje dat horecazaken het vaakst als hoofdmerk tappen, terwijl veel andere Nederlandse pilsmerken vooral in de buurt van de eigen brouwerij het best verkrijgbare biermerk zijn.
AMERSFOORT Huis-aan-huiskrant Amersfoort Nu, een uitgave van De Persgroep, stopt met ingang van 1 oktober. Dat is het gevolg van een overeenkomst tussen BDU Media en De Persgroep. BDU Media koopt de uitgaverechten van Amersfoort Nu, Barneveld Vandaag en de Wijkse Courant. BDU-titels Veluweland.nl en Hoog en Laag.nl gaan over naar De Persgroep. 
Advertorial
AMERSFOORT Medisch Centrum Heideweg is een nieuwe specialisatie rijker. Optometrist Mark Bril heeft hier zijn praktijk per 16 september geopend. Hij wil...
AMERSFOORT Het lijkt erop dat warenhuisconcern Hudson's Bay nog maar kort in Amersfoort te bewonderen is. Het FD meldt op basis van documenten dat het doek eind dit jaar voor de warenhuisketen valt. 
PUTTEN Maximaal Advies wil de complexe energiemarkt transparant maken, met primaire focus op de zakelijke klant. ,,Alle mogelijke energievraagstukken die een bedrijf kan hebben, lossen wij op. Voor de klant volgen we dagelijks wat er op de markt gebeurt'', vertelt John van den Hoek, die samen met compagnons Martijn Burger en Fernand Schaling...
Advertorial
AMERSFOORT Te Velde Coaching biedt loopbaanbegeleiding aan voor bedrijven en particulieren. De activiteiten zijn toegesneden op werkenden die op een...
AMERSFOORT Na 23 jaar gaan dinsdagavond voor het laatst de deur achter de bezoekers dicht bij De Vlasakkers. Het restaurant aan de Barchman Wuytierslaan vertrekt omdat het moet wijken voor de komst van de westelijke rondweg. 
AMERSFOORT Al enkele weken kunnen inwoners van Amersfoort genieten van het Stadsstrand bij Emiclaer en vandaag (zondag) wordt daar een BBQ aan toegevoegd. Liefhebbers kunnen langskomen om gratis mee te eten.
Advertorial
AMERSFOORT Het concept is beresterk en beregezellig. Dat is De Beren. Bijna vier jaar heeft een van haar 38 vestigingen het Eemplein in haar greep. ,,Deze...
AMERSFOORT IJssalon Josy's Ice Creambar in Amersfoort mag zich één van de beste ijssalons van Nederland noemen. Dat stellen althans kijkers van het de culinaire televisiezender 24Kitchen. 
AMERSFOORT (ANP) FrieslandCampina boert goed met kaas. De zuivelgigant wist zijn resultaten in het eerste halfjaar op te krikken door meer zogeheten toegevoegde waardeproducten te verkopen. Overwegend gaat het om kaas. Daarbij deed het Nederlandse concern goede zaken in Afrika en Azië.
AMERSFOORT Café De Dikke Koning heeft zaterdag een tap take-over gehouden.