Bolsius: 'We hebben nu al zin in Koningsdag'

AMERSFOORT Een hele speciale editie van de weekvideo, met groot nieuws: Koning Willem-Alexander viert op 27 april 2019 met zijn familie zijn verjaardag in Amersfoort. Alle inwoners van de stad en de regio mogen meedenken over de invulling van dit feest.

Inwoners kunnen hun ideeën al aanleveren via koningsdag@amersfoort.nl. ,,Hoe we het voor de rest allemaal gaan doen, de komende weken wordt daar het nodige over gecommuniceerd", belooft de burgemeester. 

Verder blikt burgemeester Bolsius in de weekvideo terug op de warme en droge zomer, waarin Amersfoorters gouden medailles binnen zwommen, sprongen en dansten. Ook gaat hij in om de situatie van Lili en Howick, die uiterlijk 8 september het land uitgezet worden, en is er aandacht voor de Keistad Triathlon van komende zondag.

De Weekvideo is een wekelijkse videoboodschap waarin burgemeester Lucas Bolsius van de gemeente Amersfoort antwoord geeft op ingestuurde vragen. Ook vertelt hij over actuele onderwerpen of bijzondere ontmoetingen. Vragen, reacties en opmerkingen zijn welkom via burgemeester@amersfoort.nl of via twitter @lucasbolsius. Alle informatie is ook te vinden via www.amersfoort.nl/weekvideo.