• ANP ROBIN UTRECHT

Koningsdag 2019 vier je met De Stad Amersfoort.nl

AMERSFOORT De Stad Amersfoort.nl trapt vandaag de voorbereidingen voor Koningsdag 2019 af. In artikelen, foto's, video's, acties en nog meer werkt De Stad Amersfoort.nl toe naar de feestelijke dag op 27 april, wanneer Koning Willem-Alexander met zijn familie in de Keistad zijn verjaardag komt vieren.

Vanaf vandaag staat tot aan Koningsdag elke week (minimaal) een pagina met Koningsdag-artikelen in de krant. De redactie begint vandaag met, hoe kan het ook anders, burgemeester Lucas Bolsius en Koninklijk Huis-volger Oscar Meijer. Je kunt de komende weken zelf ook in actie komen. Zo houden we een fotowedstrijd waarbij gave prijzen te winnen zijn. En De Stad Amersfoort.nl volgt verder natuurlijk al het nieuws omtrent Koningsdag op de voet, in de aanloop naar 27 april en uiteraard op de dag zelf ook. In de papieren krant, online op onze website en via Facebook. In de komende weken leest u er veel meer over.

Om alles extra koninklijk aan te kleden is op de titel van De Stad Amersfoort.nl, in de krant en op de website, vanaf vandaag een koninklijk kroontje te vinden. Volg ons en bereid je optimaal voor op het grootste feest van het jaar. Koningsdag in Amersfoort, dat vier je met De Stad Amersfoort.nl.