• Drukkerij Klomp

Kroontjesactie: Kroontje deze week bij Auping Plaza Amersfoort

AMERSFOORT DeStadAmersfoort.nl en lokale ondernemers slaan de handen ineen voor een speciale Koningsdagwedstrijd: de kroontjesactie. Deze week (4 tot en met 9 maart) is het kroontje te vinden bij Auping Plaza aan de Limburgsestraat 13 in Amersfoort.

Meedoen is simpel, maar je moet er wel wat voor doen. Ga bij Auping Plaza Amersfoort op zoek naar het kroontje en maak een selfie van jezelf en het kroontje. Mail je foto naar stad.amersfoort@bdu.nl onder vermelding van Kroontjesactie om mee te doen om de prijzen. Vermeld in je mail je naam en telefoonnummer. Door mee te doen aan de actie geef je toestemming voor het publiceren van je foto op de diverse (online en offline) publicatiekanalen van DeStadAmersfoort.nl. Wekelijks wordt er een prijs beschikbaar gesteld door de deelnemende ondernemer.

Auping Plaza Amersfoort is geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.00-17.30 uur, met op donderdag koopavond tot 21.00 uur. Op zaterdag geopend van 10.00-17.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur. Meer info op auping.com.

Kijk hier voor de voorwaarden en meer informatie en over de Kroontjesactie.