• Drukkerij Klomp

Kroontjesactie: Kroontje deze week bij Wijnhuis Alexander

AMERSFOORT DeStadAmersfoort.nl en lokale ondernemers slaan de handen ineen voor een speciale Koningsdagwedstrijd: de kroontjesactie. Deze week (11 tot en met 16 maart) is het kroontje te vinden bij Wijnhuis Alexander aan de Hamseweg 12 in Hoogland.

Meedoen is simpel, maar je moet er wel wat voor doen. Ga bij Wijnhuis Alexander op zoek naar het kroontje en maak een selfie van jezelf en het kroontje. Mail je foto naar stad.amersfoort@bdu.nl onder vermelding van Kroontjesactie om mee te doen om de prijzen. Vermeld in je mail je naam en telefoonnummer. Door mee te doen aan de actie geef je toestemming voor het publiceren van je foto op de diverse (online en offline) publicatiekanalen van DeStadAmersfoort.nl. Wekelijks wordt er een prijs beschikbaar gesteld door de deelnemende ondernemer.

Wijnhuis Alexander is geopend op dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot en met 18.00 uur, op vrijdag van 09.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Meer informatie op www.uwwijnspecialist.nl.

Kijk hier voor de voorwaarden en meer informatie en over de Kroontjesactie.