• ANP Robin Utrecht

Win een ballonvaart met jouw mooiste koningsdagfoto

AMERSFOORT Maak jij een mooie foto tijdens Koningsdag in Amersfoort? Stuur deze in via DeStadAmersfoort.nl en maak kans op een mooie prijs.

Stuur hier jouw mooiste koningsdagfoto in! 

Misschien weet je onze koninklijke hoogheden vast te leggen, heb je een unieke Koningsdag outfit aan of ben je de trotse eigenaar van een goed verkopend kraampje. Elke foto rond het thema 'Koningsdag 2019' in Amersfoort is welkom en maakt kans op één van de mooie prijzen.

PRIJZEN Alle ingezonden foto's zijn tot en met 3 mei te bewonderen in de fotogalerij op de website van de Stad Amersfoort.nl. Een selectie van de mooiste, grappigste en leukste foto's krijgt een plek in de krant en wint een cadeaubon ter waarde van 10 euro van Josy's Ice Cream Bar (Schimmelpenninckstraat 55A in Amersfoort). De mooiste foto uit deze selectie wint de hoofdprijs: een ballonvaart voor twee personen!

REGIO De fotowedstrijd van DeStadAmersfoort.nl is onze grootste actie en alleen bij die fotowedstrijd zijn prijzen te winnen. Er is dan ook maar een stad waar de koninklijke familie echt aanwezig is. Maar dat neemt niet weg dat de omliggende regio niets kan doen. We hebben namelijk ook op BaarnscheCourant.nl, SoesterCourant.nl, LeusderKrant.nl, De Woudenberger.nl, StadNijkerk.nl en BarneveldseKrant.nl een fotoactie. De spelregels zijn hetzelfde, behalve dat voor deze lokale acties natuurlijk de foto niet in Amersfoort gemaakt hoeft te worden. Een selectie van de ingezonden foto's wordt in de week na Koningsdag gepubliceerd in de krant.

Foto inzenden voor deze actie? Ga dan naar: www.baarnschecourant.nl, www.soestercourant.nl, www.leusderkrant.nl, www.dewoudenberger.nl, www.stadnijkerk.nl of www.barneveldsekrant.nl.