• Het kroontje van Drukkerij Klomp dat de komende weken bij een van de deelnemende ondernemers is te vinden.

    Drukkerij Klomp

Zoek het kroontje en win

AMERSFOORT DeStadAmersfoort.nl en lokale ondernemers slaan de handen ineen voor een speciale Koningsdagwedstrijd: de kroontjesactie. Iedereen in Amersfoort kan meedoen en daarmee mooie prijzen winnen. Deelnemen is simpel, maar je moet er wel wat voor doen.

Hoe werkt het? DeStadAmersfoort.nl heeft een kroontje beschikbaar dat elke week bij een van de ondernemers is te vinden. Het kroontje is van maandag tot en met zaterdag te vinden bij een deelnemende ondernemer. Welke ondernemer dat die week is, wordt op twee momenten kenbaar gemaakt.

BEKENDMAKING Als eerste op maandagochtend via de website van DeStadAmersfoort.nl. In de krant van woensdag wordt de ondernemer waar het kroontje die week staat nogmaals bekend gemaakt. Maar houd dus onze website in de gaten, dan weet je eerder waar het kroontje is en heb je langer de tijd om mee te doen.

Amersfoorters kunnen bij de deelnemer waar het kroontje in die week te vinden is op zoek naar het kroontje. Waar het kroontje precies staat, is aan de ondernemer zelf. Het kan zijn in de etalage van de winkel, op een toonbank of ergens op een andere zichtbare plek in de zaak.

SELFIE Heb je het kroontje gevonden, maak dan een selfie van jezelf en het kroontje (je hoeft de kroon niet op te zetten, dat jij en de kroon zichtbaar zijn op de foto is voldoende) en mail die foto naar stad.amersfoort@bdu.nl onder vermelding van Kroontjesactie. Vermeld in de mail je naam en telefoonnummer, alleen dan maak je kans op een prijs.

De redactie publiceert alle ingezonden foto’s die voldoen aan de voorwaarden in een speciaal fotoalbum van de Kroontjesactie op de website van DeStadAmersfoort.nl. Door mee te doen aan de actie geef je toestemming voor het publiceren van je foto op de diverse (online en offline) publicatiekanalen van DeStadAmersfoort.nl.

PRIJZEN Wekelijks wordt er een prijs beschikbaar gesteld. Maak je foto dus zo origineel mogelijk om bij de jury op te vallen. Meer kans maken? Ga dan elke week op zoek naar het kroontje. Van elke prijsuitreiking wordt door DeStadAmersfoort.nl een foto gemaakt die ook weer wordt geplaatst op de diverse publicatiekanalen van DeStadAmersfoort.nl.

De prijzen worden beschikbaar gesteld door de deelnemende ondernemers. Succes en veel plezier!