Lezersnieuws

Kleuterballet bij Mums&More

Vanaf vrijdag 7 september 16.00 uur, iedere week kleuterballet bij Mums&More. Een actieve les voor alle kleuters die van dansen en bewegen houden.

Vanaf 5 september iedere woensdag kleuterballet bij Mums&More om 14.30 uur

Kleuterballet bij Mums&More

Vanaf woensdag 5 september 14.30 uur, iedere week kleuterballet bij Mums&More. Een actieve les voor alle kleuters die van dansen en bewegen houden.

Vanaf 7 september iedere vrijdag kleuterballet bij Mums&More om 16.00 uur

Amersfoort, een grote maar eerlijke stad

Op maandagochtend overkwam Niek Dubelaar iets, wat velen helaas soms overkomt. Hij verloor zijn tas. Onderweg naar het Kinderdagverblijf viel zijn tas van zijn fiets. Maar dat ontdekte hij pas, nadat hij daar aankwam. Wat doe je dan?

Amersfoorter helpt Nickelodeon Award winnaars aan #2 YouTube hit

Het populaire vloggersduo Girlys Blog - bestaande uit Jade en Gina - heeft met hun debuutsingle ‘Landen Op Ibiza’ de #2 best bekeken music video gescoord op YouTube! De Amersfoortse muziekprofessional Quincy Troeno heeft hier een aanzienlijke bijdrage aan geleverd.

MIA8KAMP trekt korfbalclubs uit hele land

Korfbalverenigingen uit het hele land doen van 24 tot 26 augustus mee met de tweede MIA8KAMP. Naast het organiserende MIA komen Sparta Nijkerk, Roda Westzaan, Dindoa (Ermelo), Fiks (Oegstgeest), EKVA (Almere), Tilburg en DOS Kampen in actie.

Taalcafé weer van start in Huiskamerbibliotheek de Koperhorst

Maandag 13 augustus is het Taalcafé in Huiskamerbibliotheek de Koperhorst weer van start gegaan. Eens in de twee weken zijn wijkbewoners die moeite hebben met de Nederlandse taal van harte welkom van 13.30 tot 15.00 uur om samen met vrijwilligers de taal te oefenen.

Gratis training midweek korfbal

Lijkt het jou ook zo leuk om op doordeweekse dagen deel te nemen aan de korfbalcompetitie? Dan zijn ze bij korfbalvereniging Soesterkwartier opzoek naar jou.

Schaken in Amersfoort Zuid

Schaakvereniging ?Ons Genoegen?,

Graag willen wij u kennis laten maken met de Schaakvereniging ?Ons Genoegen?. Deze schaakvereniging is meer dan 80 jaar geleden in Amersfoort opgericht en heeft al sinds 1979 zijn clublokaal in de Martuskerk, Copernicusstraat 18, Leusderkwartier.

Groot honden-evenement

Hondensportclub De Volharding Hondenevenement zaterdag 1 september 2018

Informatie en start Leesclub Engels

Informatiebijeenkomst start Leesclub Engels Woensdagavond 26 september, aanvang 19.30 Koffiecorner Bibliotheek Het Eemhuis

Pagina's