Deel je nieuws

Biodanza elke donderdagavond

Wekelijks je zelf lekker vrij dansen, in een warme groep van mensen, een soort nest, waar je kunt thuis komen, in je zelf, in het moment, in geborgenheid en veiligheid van puur zijn. Speels, kwetsbaar, vitaal, ingetogen, expressief, affectief, alles mag er zijn, precies zoals het is.

In 2019 wordt er weer een ‘De Berg Op’ georganiseerd. Noteer alvast: zondag 19 mei !

We kijken terug op 5 prachtige edities 'De Berg Op'. Sinds 2013 heeft dit sportieve evenement al zo’n € 240.000,- opgebracht voor onderzoek naar kinderkanker. In 2019 wordt De Berg Op gehouden op zondag 19 mei.

Filmprogramma De Lieve Vrouw do 21 feb t/m wo 27 feb

Filmprogramma De Lieve Vrouw van do. 21 t/m wo. 27 februari

> Bekijk het hele filmprogramma op www.lievevrouw.nl.
 

PREMIÈRES & NIEUW

TEA WITH THE DAMES

Regie: Roger Michell

“Het leven is gecompliceerd, chaotisch, simpel en overzichtelijk tegelijk.”

Persbericht, Amersfoort 18 februari 2019.

“Het leven is gecompliceerd, chaotisch, simpel en overzichtelijk tegelijk.” 

Meet & greet met kunstenaar Stefan Bleekrode in Museum Flehite

In de voorjaarsvakantie, op dinsdag 26 en donderdag 28 februari organiseert Museum Flehite een meet & greet met kunstenaar Stefan Bleekrode. Het werk van Bleekrode is momenteel te zien in de tentoonstelling Stadsbeelden van het museum.

ChristenUnie wil grotere boeven vangen

Het fraudebeleidskader van de gemeente Amersfoort is gericht op het voorkomen van fraude door mensen die een bijstandsuitkering ontvangen. Maar soms pak je daarmee de zwakste partij, de mensen die zelf ook slachtoffer zijn geworden van frauderende bedrijven.

Start nieuwe cursussen bij KC Zoys

Vanaf 1 maart start KC Zoys weer met cursussen op het terrein aan de Heiligenbergerweg. U kunt bij ons terecht voor puppycursus, Basis Jonge Honden (vervolg op de puppycursus, maar ook voor bijvoorbeeld honden uit het buitenland die nog nooit cursus gehad hebben), agility en hoopers.

AWP gaat met campagnelied de verkiezingsstrijd in

De Algemene Waterschapspartij (AWP) is bang dat ook bij waterschap Vallei en Veluwe de verkiezingen worden ondergesneeuwd door landelijke politieke thema's als het klimaatakkoord en tegenvallende energierekeningen van de huishoudens.

Cursus haarknippen en styling

Een cursus Haarknippen en Styling start op dinsdagavond vanaf 2 april in Wijkcentrum 't Middelpunt in Amersfoort. Na de cursus van 10 lessen kan je het haar van je partner, kinderen of kennissen knippen. Handig en voordelig. De cursus wordt gegeven door Odet.

BAN badminton bij Amersfoort Aangenaam

Ook de Amersfoortse Badmintonvereniging BAN  was op 16 februari met een kleurrijke informatiestand aanwezig bij 'Amersfoort Aangenaam', de veelzijdige informatiedag voor de nieuwe bewoners van de stad.

Pagina's