Deel je nieuws

Toon Werkt – Weer aan het werk bij kanker!

Amandus Boelens en Anke Vlaming zijn blij om te kunnen vertellen dat we mét behoud van de naam Cabane Werkt! de dienstverlening rond terugkeer naar werk bij kanker onverminderd kunnen voortzetten vanuit ons eigen bedrijf. Ons aanbod bestaat uit coaching, advies en training.

Orgelconcert door Aart Bergwerff

Aart Bergwerff, organist van de Grote Kerk in Breda, verzorgt op dinsdagavond 9 juli het tweede concert in de zomerserie in de Sint-Joriskerk in Amersfoort. Op het programma staan werken van Ropartz, Bach, Mendelssohn, Stravinsky, Vaughan Williams en Schmidt.

 

Vier de vakantie bij De Voetbalschool

Tijdens de zomervakantie kan je doortrainen bij De Voetbalschool. De Voetbalschool organiseert verschillende activiteiten: 22 juli: Voetbaldag, bij Hoevelaken 23-25 juli: Voetbal & Keeper 3-daagse, bij CJVV Amersfoort 26-28 aug: Voetbal 3-daagse, bij Hoevelaken

‘Open leesclub’ in Bibliotheek Het Eemhuis.

Interesse om deel te nemen aan een leesclub, maar de stap nog niet gezet? Dan heeft u nu de kans om het eens te proberen! Bibliotheek Eemland en Senia Leesclubs organiseren op woensdag 14 augustus een ‘open leesclub’ in Bibliotheek Het Eemhuis.

Burgemeester Bolsius krijgt les van statushouders

Op 24 juni bezocht burgemeester Bolsius de taalschool van NVA, centrum voor integratie en participatie. In deze taalschool aan de Stadsring 2 zijn iedere dag 250 nieuwe Amersfoorters druk bezig Nederlands te leren en zich voor te bereiden op het inburgeringsexamen.

Ambachtelijke Dorpsslagerij derde van Nederland in Spare-ribs Trophy

De derde prijs in de Spareribs Trophy 2019 is gewonnen door De Ambachtelijke Dorpsslagerij uit Amersfoort. Op 24 juni ontvingen jeroen en Henk van Vulpen de derde prijs voor deze vakwedstrijd, georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers, in het bijzijn van zijn team.

Veel potentiële technici proberen vak uit op Techniek Doe Dag

Ruim 300 potentiële nieuwe technici hebben zaterdag 22 juni een bezoek gebracht aan de Techniek Doe Dag bij UW Bedrijven in Utrecht. Het was geen standaard onderwijs- en banenmarkt. Bezoekers mochten zelf de handen uit de mouwen steken.

ONK 2019 Amerena Amersfoort Triple voor Brzoskowski (video)

Het Open Nederlands Kampioenschap 2019 langebaanzwemmen heeft voor de topzwemmer Maarten Brzoskowski een “triple” opgeleverd.

Succesvolle Amersfoortse fantasy auteur start co-auteurschap met Vlaamse collega

In 2017 verscheen zijn eerste boek De Val van Hymír en deze werd overdonderd door goede kritieken! Twee jaar later heeft deze Amersfoortse fantasy auteur al heel wat boeken op zijn naam staan, waaronder nu ook een co-write project met een Vlaamse auteur, genaamd Martine Pauwels ...

TRECK trakteert treinreizigers!

TRECK is dé nieuwe plek op het station om je verse snack en razendsnelle koffie te halen als je onderweg bent en geen tijd hebt om te wachten. Op dit moment alleen nog op stations Haarlem, Leiden en Amersfoort maar binnenkort is TRECK te vinden op bijna alle stations in heel Nederland.

Pagina's