Deel je nieuws

Amersfoortse scenarist schrijft toneelstuk over Johan Van Oldenbarnevelt

Amersfoortse scenarist schrijft toneelstuk over Johan Van Oldenbarnevelt

Jan Jansen speelt Bachs Grote Orgelmis

MUZIEK OP DE BERG | Zondag 28 april 2019 | Jan Jansen speelt Bachs Grote Orgelmis

Koninklijke Blues in Muziekcafe Zielhorst

KONINGSMIDDAG 27 APRIL 2019 AMERSFOORT

Koninklijke Blues in Muziekcafe Zielhorst 16.00-18.00 uur

De “Royal” Left Luggage Blues Band kan een gezellig sfeertje maken.

The Sewing Sisters Quiltmania Tour

Van 01 mei tot en met 04 mei is er in de Joriskerk een quilttentoonstelling, georganiseerd door Petra Prins Patchwork in samenwerking met het internationale quiltblad QuiltMania.

CaboCubaJazz ft. Oscar Cordero

In samenwerking met festival Dias Latinos brengt de Observant maandelijks een zwoele muziekavond. Er kan geluisterd worden, maar uiteraard ook gedanst! Woensdag 1 mei komt CaboCubaJazz terug naar Amersfoort. Zij nemen trompettist Oscar Cordero mee als speciale gast.

In het bijzijn van jongeren van de Mavo 't Hooghe landt neemt stadsdichter Amersfoort (Jacques de Waart) het eerste exemplaar van 'Amersfo

Amersfoortse jongeren droegen vanmiddag hun stadsgedicht voor. Vanochtend waren zij vroeg uit de veren om onder leiding van poëziedocenten een ontdekkingstocht door de stad te maken. Dit resulteerde in een keur aan gedichten met diverse onderwerpen.

Borrelen met makers uit Amersfoort

Ben jij.... ontwerper, fotograaf, illustrator, grafisch ontwerper, glazenier, interieurstylist, architect, designer, kunstenaar, beeldhouwer, muzikant, videograaf, boekbinder of heb je een andere creatief beroep of heb je hart voor een stad dat bol staat van kunst & cultuur?

Buurauto breidt weer uit met acht deelauto's

Buurauto groeit snel. In heel Nederland, maar in het bijzonder in thuishaven Amersfoort. Na het Soesterkwartier en het Vermeerkwartier plaatst Buurauto nu ook volledig elektrische deelauto’s in Nieuwland, Schothorst, Vathorst en Leusderkwartier. Maar liefst acht stuks.

Filmprogramma De Lieve Vrouw donderdag 25 april t/m woensdag 1 mei

Filmprogramma De Lieve Vrouw van do 25 apr t/m wo 1 mei > Bekijk het hele filmprogramma op www.lievevrouw.nl.

Boomplantdag OBS De Meander

Op donderdag 18 april is wethouder Kraanen op bezoek geweest bij OBS De Meander aan Het Avontuur 45 in Kattenbroek. Hij kwam in het kader van de Amersfoortse Boomplantdag. Aan de school heeft hij 3 leifruitbomen overhandigd. De bomen vormen een begin van de herindeling van het plein.

Pagina's