Lezersnieuws

MBO maakt Kerstposters voor Terre des Hommes

Leerlingen  van  de opleiding Media, Ict & Design  College in Amersfoort.hebben kerstposters gemaakt voor Terre des Hommes Amersfoort. De eerste jaars kregen een korte introductie over Terre des Hommes en over de winkel in de betere tweede handsspullen waaronder kleding.

Kerstlunch

Op 20 december van 12.00 tot 15.00 uur wordt er een kosteloze kerstlunch georganiseerd in de kantine van Voetbalvereniging CJVV (aan de Gasthuislaan nummer 70 in Amersfoort).

Stamppot, muziek en Dickens-figuren in DierenPark Amersfoort

Op donderdag 27 december opent DierenPark Amersfoort zijn deuren voor de Warme Winteravonden. “Wij staan te trappelen om deze vier magische avonden te organiseren”, vertelt projectleider Hylke Steggerda.

Amersfoortse Bobbie en Marieke van der Vleuten winnen Wecycle kleurwedstrijd

In Kringloop Amersfoort-Leusden werden de prijswinnaars in het zonnetje gezet. Directeur Mieke Bleij overhandigde woensdag 12 december de prijs die Wecycle ter beschikking heeft gesteld:.

Een dagje uit naar attractiepark Toverland met het hele gezin. 

Kom het kerstverhaal beleven!

Op vrijdag 21 december 2018 organiseert New&United de jaarlijkse Lichtjestocht. De kinderen van de scholen in Nieuwland worden gevraagd om een glazen pot met waxinelichtje te maken. Vanaf de Boogkerk start het 'levende kerstverhaal'. Er worden 2000 lichtjes langs de route neergezet.

KRACHTtraining voor moeders

Coachingsgroep op basis van het Rots&Waterprogramma vanuit een haptonomische visie

Anne Wil Blankers in ‘Driving Miss Daisy’ in Flint

Vrijdag 21 december is de Grand Dame van het toneel Anne Wil Blankers te zien in Flint in de voorstelling ‘Driving Miss Daisy’.

Amersfoorters winnen Nederlands Kampioenschap Trefbal

De Amersfoortse sportclub ‘De Karige Keientreffers’ heeft op zondag 9 december het Nederlands Kampioen Trefbal gewonnen. De variant op het spel, wat gespeeld wordt op trampolines, heet officieel Ultimate Dodgeball. Hierbij wordt op 16 trampolines, 8 tegen 8 gespeeld.

D66 maakt zich zorgen om personeelstekort in de bouw


Amersfoort staat voor een grote woningbouwopgave en een grote verduurzamingsoperatie. Om dat mogelijk te maken zijn er veel vakmensen nodig. Landelijk is er een tekort aan mensen in de bouw. D66 wil van het college weten of zij deze problematiek in beeld hebben. 

Winterkwartier 2018: 'Glow in the dark' op 28 en 30 december

Het leukste gratis kinderfeest tussen Kerst en Oud & Nieuw komt er weer aan! De achtste editie van het Winterkwartier in de Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 december 2018.

Pagina's