Lezersnieuws

Zilver voor Amersfoortse schoonspringster van Duijn in Madrid

witter

Mail Read later

Schoonspringster Celine van Duijn heeft met haar partner Inge Jansen zilver gewonnen bij de Fina Diving Grand Prix.

 

Oma verrast kleinzoon met kookstage

De oma van Thomas Ettema had een grootse verrassing voor haar kleinzoon geregeld op 12 juli. Haar kleinzoon heeft dit jaar groep 8 van de basisschool met succes afgerond. Hij wil later graag kok worden.

Bekende boeken op het podium in Flint

Volgend theaterseizoen 18-19 komen er bekende boeken naar het theater. Komend seizoen staan er maar liefst 12 bewerkingen van populaire boeken op het programma van Flint. Om boekenliefhebbers een compleet overzicht te bieden, heeft Flint een speciale boekenlegger gemaakt.

TRCU Summer Trails

TRCU Summer Trails

De wegen af en de paden op! Weg uit de drukte! De bossen in en de heuvels over. We gaan klimmen en dalen en zullen de nodige krachttraining doen.

Rock City opent restaurant bij brouwerij 

Rock City Brewing, Amersfoorts grootste biermerk, is bezig hun brouwerij te openen op de Isselt aan de Mijnbouwweg. ‘In de afgelopen jaren zijn wij zo sterk gegroeid dat het tijd was voor de volgende stap!’, aldus brouwer Koen Overeem.

Lieve Amersfoorters bedankt!

En dank aan alle andere mensen die ons een warm hart toedragen

Verbijsterd en boos

Filmprogramma De Lieve Vrouw

ACTUEEL FILMPROGRAMMA DO 19 T/M WO 25 JUL PREMIÈRES THE HAPPY PRINCE Regie: Rupert Everett DO 19 21.10 UUR, VR 20 19.10 UUR, ZA 21 12.45, 21.15 UUR, ZO 22 12.30, 18.45 UUR, MA 23 18.30 UUR, DI 24 19.00 UUR, WO 25 20.50 UUR

Koperhorst zoekt enthousiaste en betrokken vrijwilligers

Al is het maar twee uur per week, je maakt het verschil voor de bewoners van de Koperhorst. Extra aandacht, gezelligheid, de ouderen worden blij van jouw aanwezigheid.  En daar wordt jij weer blij van.

Veranderingen bij Flevo Nijkerk

Een nieuw zwembad brengt voor de wedstrijdzwemmers van Flevo ook veranderingen met zich mee.Er zal met ingang van het nieuwe seizoen door de jongsten van Flevo worden getraind op de maandag-en donderdagavond.

Jony Heerink derde in eredivisietriatlon Klazienaveen

Jony Heerink is derde geworden tijdens de sprintriatlon van Klazienaveen. In de twee voorgaande eredivisiewedstrijden was Heerink nog oppermachtig.

Pagina's