Koningsdag lezersnieuws

Hooglandse Isa Baars voetbalt met prinsen tijdens koningsdag.

Voor Isa Baars (links op de foto, met de witte schoenen) uit Hoogland was het een extra bijzondere Koningsdag. Zij mocht in Amersfoort een potje voetballen met de prinsen Pieter-Christiaan, Bernhard jr en Floris en genoot daar met volle teugen van. Isa is 6 jaar en voetbalt bij vv Hoogland.

Botter BU 210 voor Koningsdag naar Amersfoort

De Koningsdag in Amersfoort moet ook een regionale uitstraling hebben. Om die reden is de idee ontstaan om de Bunschoter Botter BU 210 een blikvanger te laten zijn. Een mooie gedachte, maar het is wat moeilijker dan het op het eerste gezicht lijkt.

"Majesteit, zwaait u even?"

AMERSFOORT - Ze is al aan het oefenen. De 105-jarige mevrouw Werther, bewoonster van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis. Vanuit haar appartement op de eerste etage kijkt zij pal op het Burgemeester Brouwerplantsoen uit.

schenking schilderij aan Maxima 80x120cm

Voor U, de Parel van Oranje, onze Koningin. Tribute to Vermeer's Meisje met de Parel. Oilpainting 80 x 120 cm Een aantal jaren geleden bezocht ik met mijn vrouw en Muse het Mauritshuis om Vermeer's Meisje met de Parel te zien. U was daar ook en zag er twee!

Koninklijke Blues in Muziekcafe Zielhorst

KONINGSMIDDAG 27 APRIL 2019 AMERSFOORT

Koninklijke Blues in Muziekcafe Zielhorst 16.00-18.00 uur

De “Royal” Left Luggage Blues Band kan een gezellig sfeertje maken.

Koningsdagexposities in de Sint-Joriskerk

De Hof in Amersfoort is het officiële overloopplein van Koningsdag 2019! Kom op het plein kijken naar de Koninklijke optocht. In de Sint-Joriskerk kun je aan de drukte ontsnappen voor de Koningsdagexpositie. Ook de twee dagen voor Koningsdag is de kerk geopend ter bezichtiging.

Militaire veteranen juichen Koninklijke familie toe op Koningsdag

Op zaterdag 27 april, Koningsdag 2019, wanneer Koning Willem-Alexander en zijn familie Amersfoort bezoekt, zullen de militaire veteranen uit Amersfoort en omstreken, zodra de Koninklijke Familie over de Westsingel wandelt, hen hartstochtelijk kunnen toejuichen.

Militaire Veteranen tijdens Koningsdag

Militaire Veteranen juichen Koninklijke Familie toe op Koningsdag!!

Expositie De inclusieve stad

Expositie dan fotostad033 'De inclusieve stad'. De fotografen doen beeldend verslag van hun zoektocht naar de staat van Amersfoort: hoe staat het met het duurzaamheid, denken over de toekomst, rechtvaardigheid, solidariteit en spiritualiteit in onze stad….

Met Koningsdag kleurt de Nieuwe Hof ORANJE

Op Koningsdag kleurt ook winkelcentrum de Nieuwe Hof in de wijk Nieuwland oranje! Zeker als het zonnetje schijnt wordt het een fantastische dag met een kleedjesmarkt, DJ, een gezellig terras bij Eetlokaal Bartho 2.0.

Pagina's