Sport lezersnieuws

Crackerjacks komt net te kort bij nagelbijter om kampioenschap

Zaterdagavond speelden de mannen onder 20 van de Amersfoortse basketbalvereniging Crackerjacks de finale om het Nederlandse kampioenschap in de tweede divisie tegen Almonte uit Eindhoven. Als favoriet voor de titel waren de verwachtingen hooggespannen.

Open Dag van de Hond bij KC Zoys

Het 40-jarige bestaan van KC Zoys willen we graag samen met u vieren tijdens onze Open dag van de Hond. Kom ook naar de mooie demonstraties en leuke workshops van de hondensporten agility en hoopers en van gedrag & gehoorzaamheid.

Gewijzigde startlocatie 28e Motary

Op 25 mei wordt alweer de 28e Motary motortoertocht gereden. Al jaren is de Motary een groot succes. De organisatie gaat graag met haar tijd mee en biedt de mogelijkheid ook deel te nemen met een elektrische motor.

27 finaletickets NK bemachtigd door jongens van GymXL Amersfoort

De jongens van GymXL hebben de afgelopen maand maar liefst 8 meerkamp finales en 19 toestelfinales weten te behalen. Hiermee maakt de jongensselectie van GymXL voor het 4e jaar op rij deel uit van een selecte groep turners in Nederland: finalisten in de meerkamp en op de toestellen.

Geen wachtlijsten bij VOP Vathorst

Geen wachtlijsten bij VOP!

ONMK 2019 Amerena, ZV Hoogland scoort 24 medailles (video)

Met vier en twintig medailles scoorden de Highlanders van de Amersfoortse Masterstrainer Joke Kwakkel in het weekeinde van 2-5 mei 2019 goed in het Amersfoortse sportcomplex Amerena.

Opmerkelijk
8x goud
9x zilver
7x brons

Voetballen in het buitenland? Nu je kans!

Ben jij een getalenteerde voetbalster tussen de 16 en 22 jaar. En heb jij de ambitie om op het hoogste niveau te voetballen? Dan is dit jouw kans.

Meiden MB3 ongeslagen kampioen!

Met nog 2 speelzaterdagen te gaan, zijn vanmiddag de meiden van MB3 kampioen geworden na een schitterende 7-0 overwinning. Tot nu toe zijn zij ongeslagen en zijn, ondanks dat de competitie nog niet voorbij is, niet meer in te halen.

Proefles Stijldansen voor (echt)paren

Samen iets leuks doen en altijd al een keer willen leren Stijldansen? Kom dan naar de gratis proefles voor (echt)paren op dinsdag 25 juni om 20:00 uur bij Dansschool Parmentier.

Proefles Stijldansen voor (echt)paren

Samen iets leuks doen en altijd al een keer willen leren Stijldansen? Kom dan naar de gratis proefles voor (echt)paren op woensdag 12 juni om 20:00 uur bij Dansschool Parmentier.

Pagina's