Sport lezersnieuws

Be interactive met de vrouwen wandelgroep!

Wil jij gezellig meewandelen? En wil jij aan je fitheid werken samen met andere vrouwen in een wandelgroep? Dan ben je van harte welkom!

Het is elke dinsdag om 09.00 uur bij ontmoetingscentrum Entree, Haydnstraat 26-A.

Jonge taekwondoka's Theo Meijer Sport/TTE verrassend op Keumgang Open in Diest

Jonge taekwondoka's TMS/TTE verrassend op Keumgang Open in Diest.

Jeugdrenners WV Eemland winnen vier categorieen MNC

Jeugdwielrenners van WV Eemland uit Amersfoort hebben zondag jl in vier van de zeven categorieën het eindklassement van de Midden-Nederland Competitie (MNC) Veldrijden op hun naam geschreven.

Only Girlz Allowed

Ook in 2019 staat het super toffe en gezellige meiden evenement Only Girlz Allowed weer op de agenda. Op zaterdagmiddag 2 februari zijn meiden met de leeftijd van 8 tot 12 jaar welkom vanaf 13.00 uur in de sporthal Juliana van Stolberg.

Badminton

Op de maandag ochtend wordt er gezellig gebadmintond. De eerste keer kunt u gratis meedoen. Een badminton racket wordt eventueel ter leen aangeboden. Er wordt geen contributie geheven. De 2e keer komen en spelen kost u € 5,- . Na afloop drinken we gezamenlijk koffie of thee.

Dance Centre Amersfoort wint!

Zondag 13 januari jl. deed Mission One, de HipHop adults, selectieteam van Dance Centre Amersfoort mee aan UDO Nederland en wisten de eerste prijs binnen te halen!

Mooi begin van het jaar voor TTE op het Nederlands Kampioenschap in Den Haag

Met Britt Huber, Milan Molle, Ryer van Erkelens en Jesse van Vulpen heeft Theo Meijer Sport via Top Taekwondo Eemland deel genomen aan het nationaal kampioenschap.

Geslaagde tweede editie loopgala Run#033-circuit

Op zaterdagavond 12 januari vond de tweede editie van het Run#033-loopgala plaats. In de sfeervolle Mannenzaal in Amersfoort werden de lopers en organisatoren uit de regio-033 in het zonnetje gezet.

BB's Jazztrio: songs over lief en leed

BB’S JAZZTRIO

Loopgala Run#033

Op zaterdagavond 12 januari 2019 vindt de tweede editie van het Run#033-loopgala plaats in de Oude Mannenzaal in Amersfoort We hebben een afwisselend programma samengesteld. Stand-up comedian Wouter Monden zal de avond presenteren.

Pagina's