Sport lezersnieuws

<strong>Filmprogramma De Lieve Vrouw do 27 sep t/m wo 3 okt</strong>

Het complete filmprogramma staat op www.lievevrouw.nl. PREMIÈRES TESNOTA (16+)           Regie: Kantemir Balagov

Onbeperkt plezier op de &#39;Dag van Aangepast Sport&#39;.

Zaterdagochtend 22 september stond het Sportpark Burgermeester Buining in Leusden in het teken van aangepast sporten voor mensen met een beperking.

Drie medailles voor Highlanders in de Amerena

Bij het eerste deel van het regionale minioren & junioren circuit heeft de zwemselectie van ZV Hoogland buitengewoon sterk gepresteerd.

Startbaanrun 2018

Unieke StartbaanRun 4 november 2018

Dans-assistenten Parmentier naar WK Showdance in Bratislava

Tim en Désirée Bosman, ervaren dans-assistenten bij Dansschool Parmentier in Amersfoort en actieve wedstrijddansers, doen dit weekend mee met een grote internationale danswedstrijd van WDSF in Bratislava, Slowakije. Zij doen mee met het onderdeel WK Showdance Standaard.

Dans je gezond, dans je vrij 55-plus

Wekelijks dansen in De Driehoek (woestijgerweg 3 te Amersfoort, di 13.30)bevordert je fysieke en mentale fitheid. Hou je van dansen en ben je 55+, maar wil je geen pasjes uit je hoofd leren , dan is deze danstraining voor mannen en vrouwen heel geschikt Ge?nspireerd door muziek werken we o.l.v.

VathorstRun

Op zondag 30 september 2018 vindt de 8ste editie van de Vathorst Run plaats. Ook dit jaar verschijnen er naar verwachting weer meer dan 500 deelnemers aan de start.

Groen Licht

Van Anneke en Wulf van Loenen: Deze week wordt er aandacht gegeven aan energie stofwisselingsziekten. Groen licht is daar symbool voor, het verlicht de brug bij Amerena in Amersfoort, de Erasmusbrug in Rotterdam, de Segrada Familia in Barcelona en de Peacebrug in New York en...

FC Utrecht on tour naar CJVV

Op woensdag 26 september is er voor alle CJVV kids vanaf de JO8 tot en met de M/JO13 geen gewone training. FC Utrecht zal die dag bij ons te gast zijn voor een voetbalclinic door 5 professionele jeugdtrainers van FC Utrecht.

Een netwerkborrel van het Amersfoorts Cultuurfonds

Het bestuur van het ACF nodigt inwoners van onze stad uit voor een netwerkborrel met Amersfoortse kunstenaars, ondernemers, vrienden donateurs van het ACF. 

Pagina's