Verkiezingen lezersnieuws

De genderdiscussie van de SGP 

Vandaag konden we lezen dat de SGP een stagiair aangetrokken heeft om het genderdebat te onderzoeken en voor te bereiden voor een fractiestandpunt. Dat het een moeilijk onderwerp is, kan duidelijk zijn omdat specifiek een stagiair een onderzoek hierover moet gaan doen.  

 

Bezorgd over water?

De Algemene Waterschapspartij AWP vraagt uw hulp. Waar maakt u zich zorgen over als het om water gaat? Wat moet beslist worden opgenomen in het AWP verkiezingsprogramma voor de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019 in uw waterschap?

Burgemeester neemt eindrapport AmersfoortKiest in ontvangst.

Burgemeester Lucas Bolsius zal morgen om 15:15 in de Joriskerk het eindrapport AmersfoortKiest in ontvangst nemen.

En nu doorpakken

Het succes van veel lokale politieke partijen doet mij beseffen dat amersfoort helaas een uitzondering is. Er zijn hier tenminste twee partijen met een haast identieke filosofie over hoe Amersfoort bestuurd moet worden. En de kiezer waardeert dit door deze partijen te belonen met 3 resp.

Geen idee op wie u moet stemmen? Kijk EVA-TV

Alle hoofdrolspelers van de gemeenteraadsverkiezingen kunt u maandag tot en met verkiezingsdag voorbij zien komen bij 24/7 Lokale Politiek (EVA).

PvdA- Europarlementariër Agnes Jongerius zaterdag 17 maart op de Varkensmarkt in Amersfoort

Wie Europa en arbeidsmarkt zegt, zegt Agnes Jongerius. Als oud-voorzitter van de FNV liggen sociale zaken, werkgelegenheid en arbeidsomstandigheden Agnes na aan het hart.

CDA komt met eerste motie nieuwe raad: participatie

CDA'er Ben van Koningsveld is al een tijd bezig met bestuurlijke vernieuwing. Alhoewel bestuurlijke vernieuwing altijd doorgaat is het onderdeel toch min of meer afgesloten. De CDA'er zat in de werkgroep die de geestelijk vader is van het principe "starten voor de start".

Dico Kuiper, nummer 7 op de kandidatenlijst van de PvdA Amersfoort

ZEKER ZIJN VAN BRUISENDE EN VEILIGE BUURTEN VOOR IEDER1!

Pagina's