Zakelijk lezersnieuws

Blok Plaatmateriaal Ede presenteert nieuwe showroom

Ede – Blok Plaatmateriaal presenteert, tijdens het openingsevent in Ede, feestelijk haar gloednieuwe showroom. Het is voor de interieurbouw, project-afbouw en meubelfabrikant in deze regio de ideale plek om zelf geïnspireerd te worden of samen met de klant te bezoeken.

Kringloopcentrum ontvangt keurmerk WSP regio Amersfoort

Op donderdag 14 november 2019 is het keurmerk Inclusief Werkgever van het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort voor de eerste keer uitgereikt aan het Kringloopcentrum Amersfoort - Leusden.

Scholen en bedrijfsleven matchen vraag en aanbod tijdens Docent in Bedrijf

Zo’n honderd Amersfoortse docenten en ondernemers gingen afgelopen dinsdag - tijdens het evenement Docent in Bedrijf - in gesprek over aansluiting en samenwerking. Naast meer begrip voor elkaars werelden werden volop concrete afspraken gemaakt.

Geldloket lanceert ‘financiële APK’ voor Amersfoorters

Hoe staan Amersfoorters er financieel voor? Het Geldloket nodigt inwoners van Amersfoort uit om dit tijdens een gratis ‘financiële APK’ te onderzoeken.

Soulboat 30+ dansfeest

Dansen, eten en drinken voor 30+, dat is Soulboat!

MIND Café, thema Eenzaamheid

Op 11 december houden we een MIND Café over het thema Eenzaamheid, in Zandfoort aan de Eem. Meepraten of ervaringen delen? Van harte welkom! Meer info: https://mindplatform.nl/agenda/mind-cafe-11-december-in-teken-van-eenzaamheid

Dineren op een unieke locatie

Paleis Soestdijk en De Maaltuin organiseren een Pop-Up Restaurant op de parade. De Parade is het voormalig ‘fabriekje’ van het paleis waar de garage, de stallen, de Intendant woning, woningen voor het personeel, de kwekerij en de manege zijn gevestigd. De wintereditie laat gasten kennis maken met

Boekje van vilt maken in het Toon Hermans Huis

De workshop is bedoeld voor mensen die te maken hebben met kanker. Het is erg leuk om met vilt te werken, en nog vrij gemakkelijk ook. Daarnaast kun je er oneindig veel leuke dingen mee doen!

SucceedIT weer winnaar van een FD Gazelle Award

Voor de tweede keer op rij mag SucceedIT zich rekenen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee zijn wij ook dit jaar FD Gazelle.

Leren voor de toekomst op basisschool De Wijde Wereld

PERSBERICHT

Amersfoort 8-11-2019

Leren voor de toekomst op basisschool De Wijde Wereld.

Pagina's