Zakelijk lezersnieuws

BIC 5, Business, IT en Compliance Professionals, gelanceerd tijdens Dam tot Damloop 2018

AMERSFOORT – Afgelopen zondag heeft Mathijs van der Most, managing partner van BIC 5 en PrivacyCompass, met verschillende collega’s deelgenomen aan de Dam tot Damloop ter ondersteuning van de stichting War Child.

Amersfoortse vastgoed-brainstormsessie

Vastgoed Belang organiseert donderdag 27-9 een vastgoedbrainstormsessie, waarbij een zevental deskundigen (politici, makelaar, belegger, universiteit, etc.) een pitch houden over om na de sterke en zwakke punten, de kansen en bedreigingen van de Amersfoortse vastgoedmarkt in de brede zin des woor

Jonge vluchtelingen op het podium

New Dutch Connections geeft jonge vluchtelingen in Amersfoort een podium

De Boterhal in de Ploegh

Kunstenaarsvereniging De Ploegh zoekt geregeld naar samenwerking met andere kunstenaarsinitiatieven ter verdieping van het werk van de eigen kunstenaars.

Fountainheads en Flint UIT! BEDWANG

Trendverkenners en topsprekers Fountainheads geven al jarenlang innovatieve presentaties voor bedrijven, businessclubs en andere organisaties. In samenwerking met Flint staan zij op maandag 29 oktober op de planken met hun eerste eigen theatervoorstelling.

FuckUp Nights Amersfoort

Op 27 september vertellen vier sprekers over hun zakelijke flops & fuckups in het KAdE Café tijdens de tweede FuckUp Nights Amersfoort: Dirkjan van Oord - Mede-oprichter Kultlab (o.a Gluren bij de Buren, Into the Woods) Adinda van Wely - Art Consultant Alexandra Smith - Presentatiecoac

WIAL Action Learning Congres 2018

Action Learning, oftewel actiegericht leren... daar hebben veel ondernemers en managers weleens van gehoord, maar ze weten vaak niet wat het exact voor ze kan betekenen.

Samenwerking MBO Amersfoort en Amerpoort koploper voor zorg en onderwijs

Elkaar ontmoeten en samen leren. Dat is de gedachte achter de samenwerking Leren zonder beperking, van MBO Amersfoort en Amerpoort. In de School voor Welzijn en School voor Gezondheidszorg aan de Leusderweg zijn twee dagbestedingen gevestigd, namelijk Lokaal 010 en Atelier De Nieuwe Stempel.

Kick-off leertraject MBO Amersfoort en K'nijntje & Zippies in Soest

Donderdag 6 september vond de officiële kick-off plaats van het unieke leer- en werktraject van kinderopvangorganisatie K’nijntje&Zippies en MBO Amersfoort.

Pagina's