Zakelijk lezersnieuws

Soulboat, dansfeest voor 30+

Dansen, eten en drinken voor 30+, dat is Soulboat!

Fete de la Nature

Op zondag 26 mei 2019 vieren Stichting Elisabeth Groen en het Parkhuis van Bijzondere Gasten voor de tweede maal het grassroots festival ‘Fête de la Nature’.

Huurdersavond Omnia Show 2019

Op 6 juni a.s. organiseert SHOW huurdersbelangen voor alle huurders van Omnia Wonen haar jaarlijkse huurdersavond.

LEZING - 'DE ZIEL VAN DE DUITSE STEDEN'

LEZING NOUD DE VREEZE 22 MEI 2019 - 'DE ZIEL VAN DE DUITSE STEDEN' Voorafgaand: Johanna van der Werff over componist en dirigent Richard Strauss - Muzikale bezieling in tijden van barbarij

Y-Care Massagepraktijk gestart

Op 23 april j.l. is Y-Care Massagepraktijk gestart. De praktijk is gevestigd in FITCLUB Personal Trainingsstudio te Amersfoort. Masseur Yvonne van Putten heeft ruim 20 jaar ervaring in een praktijk aan huis en diverse sportevenementen.

Studio Joy: nieuwe salon nu open op De Bik 1

Op 6 mei jl. opende Studio Joy haar nieuwe salon op De Bik 1 in Hoogland. De beautysalon van eigenaresse Britt Polman was voorheen bijna 5 jaar lang gevestigd in Actioncenter Hoogland.

Amersfoortse Kirsten König genomineerd voor titel Boekverkoper van het Jaar

De Amersfoortse Kirsten König is genomineerd in de verkiezing Boekverkoper van het Jaar 2019/2020. Kirsten was voor velen jarenlang een vertrouwd gezicht bij kinderboekwinkel SpeelBoek in de Krommestraat.

Kennismakingscursus Biodanza

Kennismakingscursus Biodanza: bewegen, genieten, plezier en ervaren

MARIAVESPERS Monteverdi koor, orkest, soli

Het Amer Consort vocaal ensemble bestaat dit jaar alweer 30 jaar! En om dat te vieren is er nauwelijks iets feestelijkers te bedenken dan een uitvoering van De Mariavespers van Claudio Monteverdi.

Beter door Balans

De grenzen tussen werk en privé zijn vervaagd. We zijn het gewoon gaan vinden om ‘s avonds direct te reageren op een werkgerelateerd appje. Terwijl we toch echt een keus hebben, want er zit niet voor niets een uitknop op die telefoon.

Pagina's