Zakelijk lezersnieuws

Bewoners sociale huurwoningen Vathorst ontvangen huissleutel

Bewoner Barry Laros ontving 18 juli uit handen van Alliantie-medewerker Albertina Middelbos-van Wijk de sleutel van zijn nieuwe woning in Vathorst. ‘Wauw, ruimte te over’, was de eerste enthousiaste reactie van Barry. ‘Mijn eerste eigen woning, ik ben echt trots’!

Hoogste punt van het Hogekwartier met Cadenza bereikt

Wethouder hijst liftdakje op gebouw Cadenza in het Hogekwartier

Online actief tijdens de zomer: zo doe je dat

Fortinet, wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, waarschuwt vakantiegangers voor onveilige netwerken én biedt tips voor digitale voorzorgsmaatregelen tegen mogelijke cybercriminelen. 

Fijnmama Event

Het Fijnmama Event is een workshop en belevings event voor aanstaande moeders. Zo mooi om dit alles in verbinding met je kindje te beleven. Met bijvoorbeeld *bootcamp in de natuur *zwangerschapsgym met ontspanning *laat een te gekke foto maken door een echte fotograaf

Flint wint zilver in Provincie Awards voor meetinglocaties

Het onafhankelijke platform MeetingReview introduceerde dit jaar de Provincie Awards in Nederland. Flint heeft bij deze Awarduitreiking, waarbij gekeken wordt naar reviews van klanten, de tweede plaats behaald in de categorie XXL (locaties vanaf 500 personen) met een gemiddelde score van 8,7.

Gezichtsbehandeling in Toon Hermans Huis

Voor mensen die ten gevolge van kanker te maken hebben met spanningen, kan een schoonheidsbehandeling van het gelaat een welkome vorm van ontspanning bieden. Belangstellenden kunnen kiezen uit een dieptereiniging, een masker, een gelaatsmassage en een passende make-up.

Reanimatiecursus voor burgerhulpverleners

Hangt er een AED bij u in de buurt en wilt u leren hoe u daarmee een leven kunt redden? Volg dan een reanimatiecursus en meld u aan als burgerhulpverlener. Meld u aan bij www.reanimatiecursus-amersfoort.nl

Woningaanbod blijft beperkt

Woningaanbod blijft beperkt
 

Een kijkje in de keuken van Present

GESLAAGD? VERVOLGOPLEIDING GEKOZEN OF EEN TUSSENJAAR? VASTGELOPEN IN JE HUIDIGE JOB OF EEN CARRIÈRESWITCH MAKEN? OF WIL JE JE KWALITEITEN EN KRACHTEN ONTDEKKEN?

Wij hebben JOU iets leuks te bieden! Wil je ontdekken wat je kwaliteiten zijn? Goede werkervaring op doen + je CV pimpen?

Onderwijs op Maat: flexibel leren in Zorg en Welzijn in Amersfoort-Eemland

Vanaf september starten MBO Amersfoort, ROC Midden Nederland en het Hoornbeeck College met de eerste leereenheid opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2. Een onderwijsvernieuwing waarmee studenten de opleiding voortaan in delen kunnen volgen.

Pagina's