Amersfoort Accepteert presenteert zich in weekvideo burgemeester

AMERSFOORT 'Weg met het hokjesdenken', dat is wat Amersfoort Accepteert beoogd. De drie organisatoren leggen in de weekvideo van burgemeester Lucas Bolsius uit wat dit initiatief gebaseerd op het programma Over De Streep inhoudt.

Het nationale schoolontbijt werd door wethouder Houwing en de burgemeester genuttigd aan de Weberstraat dinsdag. De muziektheatervoorstelling Niemandsland over het leven van Piet Mondriaan is te zien in het ICOONtheater zondag. Terwijl Het Mondriaanhuis derde werd bij een Britse verkiezing voor beste Europese bestemming. Tot slot aandacht voor de begroting en gesprekken met scholieren over respect.

Iedereen kan vragen stellen aan de burgemeester over de meest uiteenlopende onderwerpen. Alle thema's uit de stad Amersfoort of bijvoorbeeld de dagelijkse werkzaamheden van de burgemeester kunnen aan bod komen.

Insturen kan via zijn e-mailadres burgemeester@amersfoort.nl of door een bericht te sturen via twitter aan @lucasbolsius. De burgemeester leest alle berichten. Wekelijks worden vragen beantwoord in De Weekvideo.