• Privebezit familie Van Rooij

Amersfoort goed vertegenwoordigd in The voice of Holland

AMERSFOORT De broertjes Simon en David van Rooij zijn door in het populaire televisieprogramma The voice of Holland. Het tweetal moest in the battles het opnemen tegen een directe concurrent en beiden wisten als winnaar uit de strijd te komen. Ook Silke van de Klundert overleefde deze ronde en daardoor zien we drie Amersfoortse terug in de volgende uitzending(en).

Jeroen van der Veer

Met het nummer 'Sing of the Times' wist David de harten van de jury te veroveren. Zo noemde Waylon het optreden zelfs de beste battle tot aan dat moment. De Amersfoortse coach Sanne Hans (beter bekend als Miss Montreal) had ook lovende woorden over voor haar stadsgenoot en koos uiteindelijk voor hem. Hierdoor was David van Rooij al vrij snel zeker van een plaats in 'The Knockouts'. 

Davids broertje -die woonachtig is in Hoevelaken- kon vooral rekenen op de steun van Ali B. Hij was enthousiast over het optreden van de Amersfoorter en uiteindelijk luisterde coach Waylon naar zijn collega. Door deze keuze was ook Simon verzekerd van een plek in de volgende ronde. 

 

ZENUWEN Voor Silke van de Klundert werd de vrijdagavonduitzending zenuwslopend. Zij zat in de 'steal room', wat betekent dat zij door één van de coaches is gestolen. Dit werd eerder al door Waylon gedaan en tot aan de laatste battle was het afwachten of ze in 'team-Waylon' mocht blijven zitten. Het lange wachten werd uiteindelijk beloond en daardoor zien we ook Van de Klundert terug in de volgende uitzending(en).